[25.02.12] Wappa - Marihuana [wild and free] [Dubstep]

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
wappa
Użytkownik

[03.04.2012] Wappa - Marihuana [wild and free] [Dubstep]

Post autor: wappa »

Data mi się rypła xD

if u smoke... remember, marihuana blow your mind :)

Wappa - Marihuana [wild and free]

Kod: Zaznacz cały

http://soundcloud.com/wappaa/marihuana
enjoy :)
Awatar użytkownika
DrozZDIi91
Klubowicz

Re: [25.02.12] Wappa - Marihuana [wild and free] [Dubstep]

Post autor: DrozZDIi91 »

WOW! Epickie, pyszne wejscie 0:58! Taki troche monotonny track ale i tak robi swoje ;] ;] i tak chyba za duzy reverb na wobbl-a jest bo brzmi tak mi dziwacznie, ( te wejscia smiechu hehehe robia swoje :D )

PS. Czy juz nikt tu DS nie slucha??
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

Post autor: Tebes »

Grzegorzu: reverba dużo ale mnie nie wadzi to akurat... w sumie brakuje mi trochę 'brutalności' tu tylko, wszystko takie jakieś ugrzecznione itd, dałbyś snare z porządnym j*bnięciem albo jakieś brudne haty chociaż? albo i bass sfazował czy co.... bo całość in plus. :D

@up: każda "moda" chyba dość szybko umiera ;) tylko kilku maniaków gatunku[j.w.] nam przypomina ze nie przypadkiem wybrali dup-step :D
Awatar użytkownika
Ahremov
Użytkownik

Post autor: Ahremov »

Jak na dubstep to brak odpowiedniej dynamiki.Faktycznie reverbu mniej.nie porwalo mnie
Awatar użytkownika
Moudy
Użytkownik

Post autor: Moudy »

Rzeczywiście mogłoby być grubiej za dużo wolnej przestrzeni
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Imo ten pad nie idzie zbytnio z resztą pod względem skali. Pad urywany, jedni lubią inni nie. Ja też daję często mało release'u co sprawia, że pad się dziwnie kończy wraz z nowym akordem. Reeverbu koledzy się czepiają i trochę jest w tym racji, może nie tak mocno w jego ilości jak w samym głównym zastosowaniu. Tu można śmiało potraktować reeverb wśród kicków i bassów jako "wzmocnienie", przy czym należy nakładać jego małe ilości by nie wywoływał swoistej reakcji pogłosowej, a jak już wcześniej wspomniałem wzmocnił brzmienie.

Nie ma tragedii na pewno. Pozdrawiam wiedzącego o co chodzi [tytuł] : )
(ps. Natchnienie Twojego tytułu natchnęło mnie do spaceru za miasto w otwarte przestrzenie w celu konsumpcji)

[

Nie bo obecnie za dużo tego jest, przez co znalezienie czegoś dobrego graniczy z cudem.
Awatar użytkownika
Dj Spector
Specjalista

Post autor: Dj Spector »

Rozumiem ze nie miales na celu dawać tu dynamiki, a połączyć dubstep ze świetnym padem.. Bo jak tak to nuta świetna żeby sie położyć i pogmatwać sobie piękno z rzeczywistością.. Powiem że nawet jak mialeś zamiar mieć tu moc a nie wyszło to wyszło ci coś świetnego. Jednak tytuł chyba mówi za siebie że tu musi być chill. Jedyne co .. to wstęp wsumie nie powala.. ale potem udało ci sie mnie chwycic bynajmniej .
Awatar użytkownika
MARCO VAN HAYDEN
Specjalista

Post autor: MARCO VAN HAYDEN »

No akurat wejście zwłaszcza pad mi nie teges jakiś marny ale dalej całkiem wkręca choć monotonne lecz przy dżojncie z kolo on każe mi puścić od nowa więc MEGA PLUS od KOLA
ODPOWIEDZ