Z3ta+2

Jeżeli masz pytanie dotyczące sprzętu, napisz, a na pewno ktoś pomoże ci rozwiązać twój problem.
kowalx
Nowicjusz
Posty: 22
Rejestracja: 29 mar 2009, 19:56

Z3ta+2

Post autor: kowalx »

Mam problem z nagraniem własnych presetów, help.
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert
Posty: 2923
Rejestracja: 11 sie 2009, 10:03

Re: Z3ta+2

Post autor: lsudny »

Presetów się nie nagrywa, tylko zapisuje. Klikasz w Program w prawym górnym rogu, Save/save as i gotowe. Jeśli to nie to czego szukasz to sprecyzuj pytanie :p
kowalx
Nowicjusz
Posty: 22
Rejestracja: 29 mar 2009, 19:56

Re: Z3ta+2

Post autor: kowalx »

Zapis presetów czyli nagrywanie ustawień ;) Dzięki, zobacze czy działa :)
kowalx
Nowicjusz
Posty: 22
Rejestracja: 29 mar 2009, 19:56

Re: Z3ta+2

Post autor: kowalx »

A jak zapisać cały Bank? :D
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert
Posty: 2923
Rejestracja: 11 sie 2009, 10:03

Re: Z3ta+2

Post autor: lsudny »

(kliknij na obrazki żeby zobaczyć więcej :p)

Krok pierwszy:
Obrazek

Krok drugi:
Obrazek

Tak samo możesz zrobić ze wszystkimi wtykami (raczej oczywiste ale i tak napiszę). W razie czego służę pomocą, wal na gg: 9572263 :)
kowalx
Nowicjusz
Posty: 22
Rejestracja: 29 mar 2009, 19:56

Re: Z3ta+2

Post autor: kowalx »

A w Live8 wie ktoś jak ,bo tej opcji nie ma? ;/
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert
Posty: 2923
Rejestracja: 11 sie 2009, 10:03

Re: Z3ta+2

Post autor: lsudny »

To nie wiem, myślałem że masz FL Studio... W takim wypadku niestety nie pomogę. :/
kowalx
Nowicjusz
Posty: 22
Rejestracja: 29 mar 2009, 19:56

Re: Z3ta+2

Post autor: kowalx »

W każdym razie dzięki za pomoc. Nikt nie wie jak zapisać ten bank z poziomu wtyczki?
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert
Posty: 2923
Rejestracja: 11 sie 2009, 10:03

Re: Z3ta+2

Post autor: lsudny »

Ech, zapomniałem o możliwości zapisania z poziomu wtyczki :P

Obrazek
ODPOWIEDZ