[13.10.2012]Futushimo Feat.Kate Lesing-Lullaby (Original Oldschool Hands Up Mix) [Oldschool Hands Up]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Jinpachi Futushimo
Weteran

[13.10.2012]Futushimo Feat.Kate Lesing-Lullaby (Original Oldschool Hands Up Mix) [Oldschool Hands Up]

Post autor: Jinpachi Futushimo »

No to witam :D tym razem,znowu startuję w Oldschool'u,jakoś zawsze najlepiej się czułem w tym gatunku...tutaj takie małe demko,wokalik od naszej pani Kasi ;) Kosztowały mnie trochę,ale do Oldschool'u i na autorkę jak w sam znalazł :D zapraszam ;)

Kod: Zaznacz cały

http://soundcloud.com/futushimo/futushimo-feat-kate-lesing
Oczywiście uwagi,komentarze mile widziane

:)
Awatar użytkownika
DOR3MI
Ekspert

Re: [13.10.2012]Futushimo Feat.Kate Lesing-Lullaby (Original Oldschool Hands Up Mix) [Oldschool Hands Up]

Post autor: DOR3MI »

Jedyne co do czego mogę się przyczepić, to za długi ten break, więcej nic nie znalazłem. Dobry HU. ^D^
Awatar użytkownika
Jinpachi Futushimo
Weteran

Re: [13.10.2012]Futushimo Feat.Kate Lesing-Lullaby (Original Oldschool Hands Up Mix) [Oldschool Hands Up]

Post autor: Jinpachi Futushimo »

Dzięki za opinię,ale muszę powiedzieć,że ten break ma właśnie taki być ;) i nie zmieni się ;) tworzę muzykę,tak jak ja lubię-nie pod publikę ;)
Awatar użytkownika
WolverineDJ
Klubowicz

Post autor: WolverineDJ »

Lubię ten Twój HU bo jest wesoły, i naładowany dobrą energią :) Naprawdę prezentujesz światowy poziom i się dziwię czemu nie masz jeszcze wytwórni :) Nuta wyrąbista ! ;D Pozdro 5!!!
Awatar użytkownika
Watt83
Użytkownik

Post autor: Watt83 »

Produkcyjnie świetna robota.
Tyle mogę napisać bo to nie za bardzo mój gatunek.
PolTraxx
Nowicjusz

Post autor: PolTraxx »

Jak za każdym razem klasa :) naprawdę poważny poziom i nie ma czego się przyczepić, tylko dokończyć i wrzucić. Pozdro! [8/10]
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Czuć klasykę nawet w hatach, gdzie ten open-hat to relikt dawnych lat. Dobra robota
ODPOWIEDZ