[18.11.12] Diesel - First Love [Dance]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
dieselo
Nowicjusz

[18.11.12] Diesel - First Love [Dance]

Post autor: dieselo »

Siemanko! Jak wam sie podoba moje nowe dziecko? Mam nadzieje, że tym razem z wokalem jest wszystko ok :) Pozdrawiam

Kod: Zaznacz cały

http://soundcloud.com/dieselo/peter-win-first-love
radush
Klubowicz

Re: [18.11.12] Diesel - First Love [Dance]

Post autor: radush »

Ja bym dał inne akordy pod wokal :) Motyw całkiem niezły, choć za dużo szumu. Nie podoba mi się przejście w 1:45 i ten pluck. Dla mnie ten motyw na plus, ma potencjał i energie, reszta trzeba dopieścić, szczególnie początek, bo tak jakby fałszowało z deka, pzdr
Awatar użytkownika
Jinpachi Futushimo
Weteran

Post autor: Jinpachi Futushimo »

Faktycznie,na samym początku wokal,nie podchodzi pod te akordy,nie te oktawy w ogóle. Później beacik,nawet z niego sam korzystałem :D Później jest moc i energia :D Nie jestem jakimś fanem takich klimatów bo u mnie to (Hands Up! Forever),ale podoba mi się to :) PLus za pracę :)
Awatar użytkownika
erpe5
Użytkownik

Post autor: erpe5 »

Wokal ok , początek jak wyżej koledzy wspomnieli do zmiany. Podobają mi się bardzo perki i basy. Motyw z refrenu zajfajny. ;) Pluck w innej tonacji smutnawej dlatego nie pasi do reszty - chodzi o nuty bo sama barwa jest świetna.Popraw i dawaj z powrotem
dieselo
Nowicjusz

Post autor: dieselo »

Zmieniłem to jak mówiliście i jest o wiele lepiej, mam nadzieję, że jest już ok :) Jeszcze raz dzięki za komentarze! Pozdro
ODPOWIEDZ