Życie dubstepu
Re: Życie dubstepu
Nie za bardzo znam się na sztuce abstrakcyjnej, ale pod ziemią (undergroundowo) powinny być dobre vibe'y, a na górze wielkie psie gó*no jako symbol skrillexa i UKF 
hahahaha rozśmieszyło mnie to
... ten obrazem w mojej sygnaturze to nic innego jak moje własne prywatne dzieło 
zrobisz|
lepsze |
?????? V
zrobisz|
lepsze |
?????? V
to zalezy wiesz , dla drobnych spraw zawsze gimp dla bardziej skomplikowanych photo
no nie ma sprawy;d zrobie Ci paczke 
"...photoshopu" - Nazwa programu jest nazwą własną i nie podlega odmianie - Ewentualnie możesz napisać PHOTOSHOP'a. To tak na przyszłość.
Co do samego rysunku nie mogę za wiele powiedzieć, gdyż moja siostra wykonuje rysunki na o wiele wyższym poziomie -ASP. Ale jeśli sam miałbym coś takiego narysować... no way. Ja potrafię tylko ludzika z kresek
. Pracę z Photoshopa byłoby mi lepiej ocenić, bo spędziłem już przy nim kilkaset godzin - jak nie więcej
.
Co do samego rysunku nie mogę za wiele powiedzieć, gdyż moja siostra wykonuje rysunki na o wiele wyższym poziomie -ASP. Ale jeśli sam miałbym coś takiego narysować... no way. Ja potrafię tylko ludzika z kresek
Oboje się mylicie. Nie Photoshop'a tylko Photoshopa. Apostrofy wstawiamy tylko przed odmianą wyrazów kończących się na e, np. "iPhone'a".