Panie i Panowie przeglądając forum odnoszę wrażenie iż najwyższa pora powrócić do limitu 3 wrzutek do jednego działu w ciągu jednej godziny przez jednego użytkownika. Dlaczego? ktoś zapyta - otóż widzę iż odkąd nie ma ograniczenia, ludzie wrzucają byle co i byle gdzie.Temat ten poruszam ponieważ w ciągu kilkunastu dni kilka osób napisało do mnie w tej sprawie, dlatego czekam na wasze opinie w tym temacie.
Piotr 345
Do wszystkich Moderatorów !!!
Re: Do wszystkich Moderatorów !!!
Do HSu nikt nigdy nic nie wrzuca więc mi to obojętne.
Do DnB ludzie często robią wrzutki z plusem (+3 itp.), userzy wrzucają max. po 2 tematy pod rząd ale czasem na sumę nawet dziesięciu tracków więc pełna kulturka.
To skąd ja mam brać 150 akcji moderacyjnych ja się pytam?
Podsumowując - na moje działy nie będzie to miało żadnego wpływu ale inicjatywa warta przemyślenia, więc w kategorii 1-5 (1 źle, 3 chuj mnie to obchodzi, 5 zajebiste) daję 4
Do DnB ludzie często robią wrzutki z plusem (+3 itp.), userzy wrzucają max. po 2 tematy pod rząd ale czasem na sumę nawet dziesięciu tracków więc pełna kulturka.
To skąd ja mam brać 150 akcji moderacyjnych ja się pytam?
Podsumowując - na moje działy nie będzie to miało żadnego wpływu ale inicjatywa warta przemyślenia, więc w kategorii 1-5 (1 źle, 3 chuj mnie to obchodzi, 5 zajebiste) daję 4
nie mam nic przeciwko limitowi 3-4 tematów w ciągu godziny, ino zawszeć odpowiedni wpis do regulaminu... pzdr
Popieram, w dance mają niezły zapierdol. Tam wrzucają jak leci a potem niech moderator się martwi nie.
3-4 tematy/h to chyba optymalna opcja.
3-4 tematy/h to chyba optymalna opcja.
Jestem jak najbardziej za (mniej roboty będzie
).
Jak już został poruszony temat wstawek z +X, to sugerowałbym zmianę zapisu w regulaminie, tak by w jednym temacie dodawać wiele wersji danego utworu, a nie zupełnie różne kawałki. W obecnym stanie i wyszukiwarka sobie nie radzi i modkom ciężko wykryć dubel.
Jak już został poruszony temat wstawek z +X, to sugerowałbym zmianę zapisu w regulaminie, tak by w jednym temacie dodawać wiele wersji danego utworu, a nie zupełnie różne kawałki. W obecnym stanie i wyszukiwarka sobie nie radzi i modkom ciężko wykryć dubel.
upłynoł tydzień odkąd rozważaliśmy ową kwestię... więc zapytam jak została sprawa zakończona? powracamy do starego limity godzinowego na założenie tematów? jeśli tak to proszę o odpowiedni wpis do regulaminu jako podkładka do działań moderatorskich