Chciałbym znowu się z kimś zmierzyć tym razem,chciałbym,aby mogło wziąć więcej osób w tym pojedynku,więc wymieniłem więcej gatunków. Jeżeli chodzi o Dance,to każdy rodzaj,nie musi być minimum tempo 140BPM
Jeżeli chodzi o jakiś konkretny remix,to zobaczymy,ile osób się znajdzie
Wybaczcie panowie,ale coś miałem problem,aby w ogóle "odpowiedzieć" na jaki kolwiek post czy wiadomość,ale Piotr już się tym zajął. Radek,może i racja...może by było lepiej,zamknąć się w Dance/Hands Up/Oldschool/Electro-Dance/Dancecore...Także,faktycznie można tak zrobić Ale póki co,zgłosiło się tylko 2 osoby (oprócz mnie) więc nie wiem,czy narazie jest jaki kolwiek sens...
O ile mogę wziąć w tym udział i jest jeszcze możliwość, to ja bym chętnie spróbował swoich sił w Hands Up, może coś fajnego uda mi sie skleić, zawsze to będzie więcej numerów do oceny. Czyli jak coś to ja sie piszę.
Sorry panowie za moja nieobecnosc, musze sie wycofac, pracowalem przez ostatnie czasy nad duzymi projektami musze od nich odpoczac, przepraszam za klopot i czekam na wasz pojedynek jestem ciekaw co z tego wyjdzie