[23.05.13]Crocco & Robert Kotulski - Light (original mix) [Trance,Uplifting Trance]

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Robert Kotulski
Weteran

[23.05.13]Crocco & Robert Kotulski - Light (original mix) [Trance,Uplifting Trance]

Post autor: Robert Kotulski »

:poklon: :poklon: :poklon: :poklon:Siemanko :poklon: :poklon: :poklon: :poklon:
Przedstawiam wam numer który ostatnio zrobiliśmy.
Miłego słuchania

Kod: Zaznacz cały

https://soundcloud.com/robeck-1/crocco-robert-kotulski-light
Awatar użytkownika
1stacid
Weteran

Re: [23.05.13]Crocco & Robert Kotulski - Light (original mix) [Trance,Uplifting Trance]

Post autor: 1stacid »

No podziw, elegancki traczek, nie mam nic do zarzucenia od siebie, bardzo klimatyczny, pozdro :)
P@blo
Specjalista

Re: [23.05.13]Crocco & Robert Kotulski - Light (original mix) [Trance,Uplifting Trance]

Post autor: P@blo »

Nie słucham takiej muzyki zbyt często ale to mi się podoba :) nie przebajerowany kawałek, fajnie na obroty wchodzi i dobrze się tego słucha
Awatar użytkownika
MARCO VAN HAYDEN
Specjalista

Post autor: MARCO VAN HAYDEN »

Takie piano zarzuciles mi sie podoba ale bass nedza z bieda ze tak powiem a pozniej za szybko to wszystko chodzi TO NIE HANDS UP
Pady sa dobre ale nie naj z checia z Toba zrobie REMOLA choc nie lubie RMXale slysze ze da sie duzo z tego wyciagnac JEZELI CHCIALBYS!!!!
Awatar użytkownika
89ninja89
Użytkownik

Post autor: 89ninja89 »

Zywy, klimatyczny kawalek :) Nie ma co sie rozpisywac - jedyne co pozostaje to zalozyc sluchawki, zapuscic ten kawalek i sluchac go, poszukujac w nim tego co koledzy chcieli przekazac. Przyjemnie sie slucha i fajnie chodzi to w glosnikach :)

Gratuluje Panowie - dla mnie bomba! :)
Awatar użytkownika
Matthew Crash
Specjalista

Post autor: Matthew Crash »

REWELACJA ! Nie mam nic do zarzucenia, a nawet z chęcią posłuchałbym jeszcze jednego waszego kawałka ;)
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

Świetny wstęp jak na uplift przystało. Zdaje mi się, że można by bardziej rozłożyć perkusję w panoramie. Mid-bass albo Hi-Bass mógłby być głośniejszy. Mówiąc o pluck'u to jest super, naprawdę wyszedł Ci świetnie. Breakdown bardzo mi się podoba, można odpłynąć. Oczepiłbym się jedynie leada, bo jest strasznie cicho. Główna partia niesamowita, te wszystkie dźwięki połączone ze sobą tworzą niesamowity klimat ;) Udany uplift 10/10, czekam na kolejne produkcje ;)
Awatar użytkownika
Taube
Weteran

Post autor: Taube »

technicznie dobrze kawalek przyjemny dla uszu :) fajne pady . szkoda ze w glownym motywie nie jest ta fajna melodia ktora leci od 1.23 bo mi sie podoba ale jest ok i nawet pobiore sobie :)
Awatar użytkownika
Deluxe
Klubowicz

Post autor: Deluxe »

Utwór technicznie jest dobry, i nic po za tym... Barwy dzwieków są sztywne i traci na tym klimat. Melodia jest fajna, ale jak wspomniałem te barwy mnie drażnią. Miks dobry Wam wyszedł... Ćwiczcie bo technicznie jesteście dobrzy ale to nie wystarczy :) 8/1:) Pozdro :)
Awatar użytkownika
M3R-T
Użytkownik

Post autor: M3R-T »

Po pierwsze kick, w koncu dobre eq na kicku :) chociaz slysze ze delikatnie mid moznaby jeszcze zjechac bo jest taki lekki poglos jak na monitorach slucham ;)
Efekty ładnie brzmią. Milutki ten low bass. Moznaby dopiescic go lekkim reverbem na ostatnią frazę, żeby rozpływała się po każdej czwórce wchodząc na kick nastepnej czworki (polecam ten zabieg, dodaje 1000000 % mocy do bassline'u)
Wchodzi break
KOLEGO, NO NO :) widze ze moj tutek z pianinka sie przydal ;) Tu masz moje serce, wiesz ze kocham wysokie partie na klawiszach :)
Pady lekko mozna warmverbem ,,ocieplic" bo gdzieniegdzie słychac te metalicznosc.
Kickroll i...
NO!!
Zajebiscie ;) Brawo ;) Jestem dumny.
Te moje ,,rady" to sa juz takie wiesz, rzeczy ktore trzeba sie mocno wsluchac, generalnie produkcja genialna ;P
Keep Uplifting Mate :)
Dostajesz ode mnie order Upliftera :)
Awatar użytkownika
Robert Kotulski
Weteran

Post autor: Robert Kotulski »

Bardzo dziękuje wszystkim za komentarze i ciesze się że numer sie podoba. Dzięki wielkie
Awatar użytkownika
DJ YANKEE
Nowicjusz

Post autor: DJ YANKEE »

Zgodze sie z przedmowca,wiec nie bede sie rospisywal ale 29s za glosno wlazles z tym pianem,a ogolnie 8/1:) GRATKI,Pozdrawiam
ODPOWIEDZ