Problem z Nexusem ( Presety )

Jeżeli masz pytanie dotyczące sprzętu, napisz, a na pewno ktoś pomoże ci rozwiązać twój problem.
Awatar użytkownika
Rock The Beatz
Nowicjusz
Posty: 80
Rejestracja: 15 wrz 2011, 22:07

Problem z Nexusem ( Presety )

Post autor: Rock The Beatz »

Witam pobrałem ostatnio presety do trapu, próbuje je odwtorzyc i wyskakuje błąd podany poniżej
Problem z Nexusem ( Presety )
Problem z Nexusem ( Presety )
2qi5tw9.jpg (15.25 KiB) Przejrzano 6 razy
Dodam jeszcze ze polowa presetow działa a polowa nie, nie wiem czym jest to spowodowane. Prosze o pomoc !

@down
Dodawałem folderu :)
Awatar użytkownika
Quarter
Klubowicz
Posty: 358
Rejestracja: 31 maja 2012, 13:44

Re: Problem z Nexusem ( Presety )

Post autor: Quarter »

zle dodales instalowales z rozszerzenia nxp czy dodawales foldery?
Awatar użytkownika
Robert Kotulski
Weteran
Posty: 987
Rejestracja: 24 maja 2012, 20:15

Re: Problem z Nexusem ( Presety )

Post autor: Robert Kotulski »

Podejrzewam że presety które posiadasz są niezgodne z twoją wersją nexusa, byś musiał zaktualizować nexusa do naajnowszej wersji
Awatar użytkownika
Rock The Beatz
Nowicjusz
Posty: 80
Rejestracja: 15 wrz 2011, 22:07

Re: Problem z Nexusem ( Presety )

Post autor: Rock The Beatz »

Dzieki Wielkie Robert, a gdzie moge znalezc NAJNOWSZA aktualke, hehe :) ??
Awatar użytkownika
Robert Kotulski
Weteran
Posty: 987
Rejestracja: 24 maja 2012, 20:15

Re: Problem z Nexusem ( Presety )

Post autor: Robert Kotulski »

a tego to już nie wiem z kąt można wziąć najnowszego nexusa z sieci, gdzieś tam pewnie jest na torentach
Awatar użytkownika
Quarter
Klubowicz
Posty: 358
Rejestracja: 31 maja 2012, 13:44

Re: Problem z Nexusem ( Presety )

Post autor: Quarter »

do najnowszej wersji nexusa nie ma emulatora. Emulator dzialajacy jest z tego co ja wiem tylko do wersji 2.2 a co do samej instalacji tak wlasnie jest jak dodaje sie same foldery a nie instaluje z rozszerzeniem nxp
polecam pobrac te samo rozszerzenie ale instalke
ODPOWIEDZ