W&W & Headhunterz - We Control the Sound (Original Mix) + 2
Re: W&W & Headhunterz - We Control the Sound (Original Mix) + 2
7 użytkowników , ani jeden thx za takie szczały premierowe ! co za .... brak słów , stara gwardia odeszła , ci nowi to kur. nie doceniają co im się daje , H*j wam w dupę
A co tu doceniać?
Jakie znowu "wielkie premiery"?
To tylko wybite nazwiska, może mam na ich widok ściągać wszystko w ciemno? Sam nie znalazłem tu NIC godnego choćby ponownego przesłuchania. Wszystko na jedno kopyto, gówniane dźwięki , i za to mam dziękować? To nie wina nowych użytkowników, tylko nowej, zjeban*j muzyki, którą dają nam nowocześni, genialni producenci. Gdyby było tu coś wartościowego, zapewniam Cie, że miałbyś pare thx.
Dziękuję za uwagę. Tak, to był ból dupy.
Jakie znowu "wielkie premiery"?
To tylko wybite nazwiska, może mam na ich widok ściągać wszystko w ciemno? Sam nie znalazłem tu NIC godnego choćby ponownego przesłuchania. Wszystko na jedno kopyto, gówniane dźwięki , i za to mam dziękować? To nie wina nowych użytkowników, tylko nowej, zjeban*j muzyki, którą dają nam nowocześni, genialni producenci. Gdyby było tu coś wartościowego, zapewniam Cie, że miałbyś pare thx.
Dziękuję za uwagę. Tak, to był ból dupy.
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/members/1stacid-223582/
Widocznie muzyka House / Electro opuściła cię , musisz wybrać inny gatunek
Nie po mojej stronie, widocznie masz mało wymagających słuchaczy. Poczytaj opinie na większych forach. Coraz więcej osób narzeka, że ten gatunek sięgnął dna, napewno więcej niż 10%.
Electro szajs nie opuścił mnie, tylko opuścił SIĘ, a to tylko jeden z gatunków których słucham, więc płakać nie będę
Electro szajs nie opuścił mnie, tylko opuścił SIĘ, a to tylko jeden z gatunków których słucham, więc płakać nie będę
Dokładnie padaka i właśnie niektózi jak widzą znanych wykonawców artystów dj to z góry dają like-y itp.
-
- Użytkownik
Nawet jeśli nic w am się nie podoba to chociaż doceńcie to że się tym z wami podzielił
Do mnie trafiła 5,6,8
- qwertus2000
- Weteran
Ty coś wiesz o starej gwardii..
-
- Weteran
a mi nie wszystkie linki działały ale i tak thx za prace
-
- Weteran
style muzyczne się zmieniają i nie każdemu dogodzisz jak dla mnie hause idzie w dobrym kierunku np future hause ma genialne brzmienie , ale jak się tobie nie podoba to już Twoja sprawa
- RunningMan
- Klubowicz
Zabieram W&W & Headhunterz ,Słucham i morda sie cieszy!!! Dzięx;P
A ja zostanę przy odsłuchu. Pozdrawiam