najbardziej spodobała mi się grafika pracuj nad techniką, miks lezy i kwiczy. Stopa zamulona, bas obcięty nie z tej strony, melodie schowane.... kupa wyszła z całym szacunkiem
Nie wiem, może ja się znam ale na moje to brzmi jakbym przyszedł do remizy na imprezę, a tam jakiś burak pierdyknąłby mi bombę w pysk i musiałbym stać na zewnątrz za zamkniętymi drzwiami.
Miałbym mniej więcej podobne wrażenia słuchowe.
jestescie okrutni
Ale fakt, troszke nie podpopieszczane te party Bass do obrobki, ten pluck/melo bez wyrazu. Mysle ze po prostu usiadz i to sekunda po sekundzie dopiesc Za dlugo nie siedziales nad tym i to dlatego
PS. Co za kur*a glupi tytul dla tej nuty Takie tytuly to dla pompek bardzie pasuja ;)
heh nienawidzę pompek. fakt dzwięk jest jakiś stłumiony bo dałem jakiś dziwne gotowe ustawienia na masterze. Cóż wyszlo jak wyszlo. Nie poprawiam utworów. Coś nowego dam w: kwietniu , czerwcu i lipcu.
teraz tak czytam moje slowa i faktycznie brzmią troche arogancko, było to niecelowe, napisalem je po nieprzespanej nocy wiec sorr
prawda jest taka że jak poprawisz to stłumienie i wymienisz dzwieki (jak dla mnie brzmią troche oldschoolowo) i urozmaicisz to będzie ok, choć jak dla mnie mało komercyjnie