[08.01.11] bialas - britny3e [Hardstyle]
- Dj Herman DST
- Weteran
Re: [08.01.11] bialas - britny3e [Hardstyle]
Tebes Ty po ostatnim banie jakis pokorny
Ogólnie jezeli młodzieniec nie docenia rad niech wróci za rok 
no i spoko panowie wiem na czym stoje dziekuje za rady wszystko wprowade w zycie.
"No, nareszcie doprowadziłem ich do miłego zachowania wobec mnie mimo że sam zacząłem kłótnię" 
Ja, lsudny i Tebes mówiliśmy prawie to samo, reszta to offtop o wtyczkach. 28 odpowiedzi do tematu, gorzej niż w nutkach Tebesa
Ja, lsudny i Tebes mówiliśmy prawie to samo, reszta to offtop o wtyczkach. 28 odpowiedzi do tematu, gorzej niż w nutkach Tebesa
@Cj: noo tylko ze w moich to ja stanowilem max 30% a nie 90% wszystkich postów 
@ Herman: zajety moja Pania a nie pokorny. odechcialo mi sie w sumie troche, zauwazylem w koncu ze moderacja tu nawet za dobrze czytac nie umie i nie odroznia wyrazu KUWA od tego najpopuarniejszego przeklenstwa z R w srodku... wiec yyy no. W ogole coraz mniej tego takiego "buractwa" tu wiec nie ma co sie spinać
pokornieje bo czeka mnie nowa rola w zyciu.
@ kawalek: dzisiaj go wlaczyla dziewczyna przypadkiem bedac u mnie i mowi: "Jezu Piotrek jakie Ty te kawalki miales okropne kiedys"... juz nic nie chcialem mowic
@ Herman: zajety moja Pania a nie pokorny. odechcialo mi sie w sumie troche, zauwazylem w koncu ze moderacja tu nawet za dobrze czytac nie umie i nie odroznia wyrazu KUWA od tego najpopuarniejszego przeklenstwa z R w srodku... wiec yyy no. W ogole coraz mniej tego takiego "buractwa" tu wiec nie ma co sie spinać
pokornieje bo czeka mnie nowa rola w zyciu.
@ kawalek: dzisiaj go wlaczyla dziewczyna przypadkiem bedac u mnie i mowi: "Jezu Piotrek jakie Ty te kawalki miales okropne kiedys"... juz nic nie chcialem mowic
[ahaha
i wszystko w temacie, który chyba najlepiej będzie zamknąć