Dzieki Panowie

)
DJ Spector - milo to od Ciebie uslyszec. Napisalem Ci pod filmem na YT co ja mysle o Twoich produkcjach, zwlaszcza pod ta jedna, ktorej slucham do tej pory u siebie bo przypomina mi nie odlegle wcale czasy rozpoczynajacego sie lata
Moudy - Tobie rowniez dzieki.
RocketStyle - z tym wygryzaniem to wiesz jak jest. Sam nie jestem pewien czy to wogole bylo by mozliwe i nie pcham sie nigdzie. Glowny powod to nie brak wiary w to, ze moge sie nie wybic, gdzies nie zabrzmiec, a raczej fakt, ze takie nalge wybicie moglo by byc krotkie, pobrzmialbym troche gdzies tam i koniec - typowa komercha by sie zrobila i juz pozniej nikt by tego nie sluchal. A tak, jesli ktos na mnie trafi, chocby na YT - spodoba mu sie moja muzyka - niech slucha - dla takich ludzi wlasnie chce produkowac - szukajacych czegos nowego.
Paul Van Measure - milo mi slyszec od Ciebie o tym profesjonalizmie. Caly czas nad tym pracuje. Czlowiek cale zycie sie uczy. Teraz mam o wiele latwiej bo zmienilem komputer na typowy kombajn. To wiele mi ulatwilo. Z tymi roznymi wybiciami sie to tak jak napisalem u RocketStyle`a.
Dzieki jeszcze raz Panowie