Amatour Label

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Dezu
Weteran

Re: Amatour Label

Post autor: Dezu »

A ja za niedługo podeślę ; >
Awatar użytkownika
DjGerym
Klubowicz

Post autor: DjGerym »

ok utwory dostarczyli (po 2 - 1 na woljum)
Ja
Cj ex3
Squidwardz
Dextoza / DJ Piotrekk
dj dudek
Disco LoOv3rz
DJTeQuila Inc
Mr Hurricane

utworów : 16 (miało być coś ok. 28 :) )

z Paul'em John'sem i Carrambą niedługo się skontaktuję :) a co do BunHead'a i Moudiego jak na razie nie wiadomo, gdyż wciąż produkcja trwa - a nam pozostaje czekać z niecierpliwieniem na te cudeńka :)
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Post autor: lsudny »

Można by utworzyć składanki, na których członkowie mogliby umieszczać swoje utwory z każdego gatunku (coś jak muzikum), jednakże trafiałby tam każdy kawałek członka
Hahahah, dopiero teraz to zauważyłem xD
Awatar użytkownika
MARCO VAN HAYDEN
Specjalista

Post autor: MARCO VAN HAYDEN »

Cholerka sorki malo czasu mam ale Gerym zapodaj do mnie na gg to podesle jakies kawalki sorki praca od 6 do 19 stad tak cienko ze mna
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

No i jak, Gerym? Składasz to jakoś?
Awatar użytkownika
DjGerym
Klubowicz

spokojnie... dziś postaram się skończyć moj remix

jeszcze jakby BunHeaD coś się odezwał to mielibyśmy 20 utworów i mógłbym składać...
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Czy są wymogi dotyczące regularności produkcji? Chodzi głównie o to, czy jeżeli ktoś zgłosi swoją aplikację to wymagane jest przesyłanie kolejnego utworu co np. miesiąc?

Pojawiły się jakieś podstawowe pomysły dotyczące promocji materiału? (oczywiście nie na szeroką skalę)
Awatar użytkownika
DjGerym
Klubowicz

tak będę rozsyłać materiał po net labelach a Tequilla wrzuci na jakiś serwis - tak mi się zobowiązał :)

Nie, nie ma wymogów co do regularności - o każdym kolejnym wydaniu będę informować na PM i po 2 tyg będę już składać nutki w paczkę - tylko 1 wydanie wciąż się przedłuża więc wciąż masz szanse :) Jeżeli jesteś zainteresowany podeślij swoje 2 nutki na PM :)
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

tak będę rozsyłać materiał po net labelach a Tequilla wrzuci na jakiś serwis - tak mi się zobowiązał :)
O, super! Jakie netlabele masz na oku? BTW, ja niedługo wbijam do Phonocake'a, fajną wypuszczają muzykę :)
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

DjGerym pisze:tak będę rozsyłać materiał po net labelach a Tequilla wrzuci na jakiś serwis - tak mi się zobowiązał :)

Nie, nie ma wymogów co do regularności - o każdym kolejnym wydaniu będę informować na PM i po 2 tyg będę już składać nutki w paczkę - tylko 1 wydanie wciąż się przedłuża więc wciąż masz szanse :) Jeżeli jesteś zainteresowany podeślij swoje 2 nutki na PM :)
Wiesz, chetnie pomoglbym w promocji forum bo w koncu odwdzieczylbym sie jakos za otrzymane tutaj wsparcie ale obawiam sie, ze zanizylbym poziom tej paczki ; )

Sam nie wiem...; D
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

Rocket im więcej nas jest tym lepiej ;)
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Dokładnie :)

Gerym:
O, super! Jakie netlabele masz na oku? BTW, ja niedługo wbijam do Phonocake'a, fajną wypuszczają muzykę :)
Awatar użytkownika
DjGerym
Klubowicz

liste ciekawy netlabeli przygotowywuje mi znajomy z ftb.pl :) jak juz dostane pełną to podam
ODPOWIEDZ