Banowanie na Forum.

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Banowanie na Forum.

Post autor: Krzychu »

Od dłuższego czasu się przyglądam temu wszystkiemu i postanowiłem w pewnym stopniu nałożyć na was ograniczenia. Jeśli dany mod banuje kogoś na forum to tylko i wyłącznie on lub Admin po wcześniejszym uzgodnieniu z nim może odbanować taką osobę. Zauważyłem, że często ktoś kogoś banuje później po namowie usera na GG inny mod odbanowuje. Nie dostosowywanie się do tego będzie karane utratą moderatora na forum. To samo dotyczy SB.
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Re: Banowanie na Forum.

Post autor: Bartezz »

dobrze Gada! :hm: :| Polejcie Mu! xD a Propo Ja Z Kabunem mozemy się Banować Jak Zawsze? xD
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Nie.
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

ok :|
Awatar użytkownika
Dj Angeloo
Specjalista

Post autor: Dj Angeloo »

rozumiem!!
Marcin

Post autor: Marcin »

Ja nie bardzo rozumiem to możesz mi to wytłumaczyć łopatologicznie ewentualnie z polskiego na nasze xD
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Proste - Ja Banuje Hypera, Ty po jego na mowach na GG go odbanowujesz, ja się wkurwiam I Ci mówi, ze raz jeszcze takie coś stracisz moda. Juz rozumiesz? To samo się tyczy SB. To jest tylko przykład w tym wypadku, to samo może być jak Ty kogoś zbanujesz a ktoś inny odbanuje ta osobę.
ODPOWIEDZ