Dobrze wiemy, że to były słowa wobec mojej osoby więc nie broń go, nie rób PZPNu z muzikum.pl. No tak zapomniałem... niewygodnych banujemy, ludzi z własnym zdaniem - banujemy, lizusów i mających forum w nosie - wynosimy na ołtarze jako przychylnych partii. Gratuluję.Deszczu? pisze:Pol, czy on to pisał bezpośrednio do Ciebie? użył zwrotu, bezpośrednio do Ciebie? Nie! A temat jeśli chce to moge zamknąć i tego mi nikt nie zabroni, nawet Chomik bo jestem tak samo administratorem jak i on ^^
Betonowa Administracja czyli Nie bo nie!
Re: Betonowa Administracja czyli Nie bo nie!
Marcin ale ja do Ciebie pretensji nie mam i do zadnego z was Modow jak i AdministracjiKabun pisze:Moderator jest od moderowania jak byś nie wiedział. Sam byłeś modem Pucek i kur** z własnej autopsji wiesz co robi mod. Jestem pewnie, że jako mod sam się nie znałeś na podziale podgatunków hałsu. Nie każdy jest chodzącą encyklopedia muzyczną... Wam niedługo na forum będzie przeszkadzać postawiona źle kropka bądź przecinek w pisaniu na SB.
Tylko tyle ze do administracji nalezy odpowiedni dobor osob do poszczegolnych dzialow tak by kazdy wiedzial o co kaman w danym dziale i co z czym sie je
Byłem mały i głupi.... i electro nie wystepowalo jeszcze zbytnio w PolsceDlaczego nie pomyślano o podziale jak powstawało forum?
Tematu nie zamykałem, bo czekałem jeszcze na jakieś głosy innych użytkowników, ale udzielała się jedynie dotychczasowa śmietanka towarzyska....
Działu na chwilę obecną nie zakładam, jednak rozważe jeszcze założenie go w przyszłości. Temat zamykam, bo za chwilę mi sie tu pozabijacie...