Bezpośredni odsłuch.
- David Beilan
- Ekspert
Bezpośredni odsłuch.
Tak sobie przeglądałem dziś różne muzyczne fora i znalazłem coś co przykuło moją uwagę.Mianowicie : spodobała mi się opcja bezpośredniego odsłuchu ze strony głównej.Działa to na takiej zasadzie, że kilka nowo dodanych utworów wyświetlanych jest na stronie głównej.Po kliknięciu w dany utwór pod nazwą rozwija się opcja dzięki której możemy odsluchac kawałek, nie przenosząc się na właściwą stronę z plikiem.Z pewnością ułatwiloby to pracę na forum. Wydaję mi się, że podobny temat już był, lecz jak widac działanie nie doszły do skutku. Liczę na Wasze opinie i pozdrawiam
-
romeoxx
Re: Bezpośredni odsłuch.
w tym wypadku chodzi prawdopodobnie tylko o pieniazki 
Dzieki tej opcji forum zrobi wielki krok do przodu
Dzieki tej opcji forum zrobi wielki krok do przodu
dokładnie jak pisze romeoxxx
forum napewno by zyskalo ale nie ma funduszy
a tak swoja droga ile to koszutje ?![CwaniaQ ;]](./../images/smilies/cwaniak.gif)
forum napewno by zyskalo ale nie ma funduszy
a tak swoja droga ile to koszutje ?
-
Twardy
Zapewne pomysł będzie na NIE! Bo Muzikum nie ma praw autorskich do piosenek jeśli by było odtwarzane na stronce głównej. Pozatym to jest forum drodzy Państwo !
W tym wypadku kwestia funduszy
Koszt takiego czegoś, Hmm nie potrafię wam powiedzieć Chomik na pewno lepiej się będzie orientował.
Twardy nie masz racji w tym wypadku
Playerek umożliwia odsłuch kawałków wrzuconych na takie serwery jak na przykład zippyshare. I z Tym pomysłem jesteśmy zdecydowanie na tak
Z reszta więcej informacji w temacie odnośnie dotacji na forum
Twardy nie masz racji w tym wypadku
-
Twardy
Aaaaaa, no chyba że taki myk zrobicieDeszczu? pisze:
Twardy nie masz racji w tym wypadkuPlayerek umożliwia odsłuch kawałków wrzuconych na takie serwery jak na przykład zippyshare. I z Tym pomysłem jesteśmy zdecydowanie na tak
Z reszta więcej informacji w temacie odnośnie dotacji na forum
![]()