Możemy dalej się bawić w banowanie z reasonem z tyłka wziętym albo przejść na cywilizowaną wersję kar.
Proponuję wersję z upomnieniami tak jak to wygląda w cywilizowanym e-świecie.
Po drugie, w reasonie oprócz lakonicznej notki moda powinien być odnośnik do postu, który jest powodem.
Cenzura to zło. Żądam również, mimo tego, iż jest to forum prywatne respektowania wolności słowa i racjonalnego podejścia do interpretacji treści postów. Nie tylko moich, które są chyba najczęściej źle odbieranymi ale postów każdego szarego usera.
P.S. Chomik, wiem że jestem Ci solą w oku ale to jest właśnie życie.
Cichej cenzurze mówię nie!
Re: Cichej cenzurze mówię nie!
Ja tez mowie nie a co mi tam
Pozdrawiam
Nazywam sie Pucek i jestem Niesamowityyyyyyyyyyyyyyyy
Pozdrawiam
Nazywam sie Pucek i jestem Niesamowityyyyyyyyyyyyyyyy
Temat w górę 
Z tego co zaobserwowałem to robi nam się mały beton na 4m.. coś na styl PZPN
Trzeba pomyśleć nad udoskonaleniem 4m... jestem tu już długo i chciałbym tu widzieć masę komentarzy pod wrzutkami, aktywności w dziale Promo DJ... ale tego nie ma!
Czy ciężko jest przysiąść kilka wieczorów i pomyśleć nad zmianami? Tak, żeby nam userom było dobrze... i żeby nasze 4m wyparło konkurencyjne?
Panowie i panie żyjemy w świecie gdzie internet staje się nieodzowny w harmonogramie dnia, a to 4m jest swoistym czubkiem na mojej liście odwiedzanych stron. Więc umilcie mi każdy dzionek i się weźcie kutwa do pracy!!
Pozdrawiam
Z tego co zaobserwowałem to robi nam się mały beton na 4m.. coś na styl PZPN
Trzeba pomyśleć nad udoskonaleniem 4m... jestem tu już długo i chciałbym tu widzieć masę komentarzy pod wrzutkami, aktywności w dziale Promo DJ... ale tego nie ma!
Czy ciężko jest przysiąść kilka wieczorów i pomyśleć nad zmianami? Tak, żeby nam userom było dobrze... i żeby nasze 4m wyparło konkurencyjne?
Panowie i panie żyjemy w świecie gdzie internet staje się nieodzowny w harmonogramie dnia, a to 4m jest swoistym czubkiem na mojej liście odwiedzanych stron. Więc umilcie mi każdy dzionek i się weźcie kutwa do pracy!!
Pozdrawiam
A wszystko to wina administratorów i moderatorów, że userzy są pijawkami które nie potrafią docenić pracy innego userade-sonic pisze:(...) chciałbym tu widzieć masę komentarzy pod wrzutkami, aktywności w dziale Promo DJ... ale tego nie ma! (...)
A dlaczego na konkurencyjnych forach (-->patrz 4clubbers) pod dobrą nutką jest masa komentarzy... hmm?Ciastek pisze:A wszystko to wina administratorów i moderatorów, że userzy są pijawkami które nie potrafią docenić pracy innego usera![]()
Wina userów? A na naszym 4m jak już trafi się perełka w dziale promo... to jest max 10 komentów.
Do tego brak jakiegoś dobrze zorganizowanego systemu rang dla producentów. Praktycznie dział "WP" jest jednym wielkim śmietnikiem.
Trzeba coś zrobić, żeby ludzie mieli satysfakcję, że tworzą muzykę... lub nagrodzić ich za upanie kawałków... Bo od jakiegoś czasu aż odechciewa się wklepać w przeglądarkę "muzikum".
Ale co tam... lepiej wyśmiewać pojedynczych userów, którym zależy na 4m niż spojrzeć prawdzie w oczy i wziąć się za poprawę wizerunku muzikum.pl
Pozdrawiam
Nikogo nie wyśmiewam...
Ja osobiście staram się pchnąć dział promo DJ's do przodu
Wymyśliłem pomysł z listą gdzie znajdują się tylko utwory naszych MP... Po nowym roku będzie specjalny dział utworzony w tym celu....
Postarałem się o promocje działu pojedynki...
Jednak forum tworzą ludzie (userzy), nie garstka ludzi opiekująca się nim....
To, że wrzucam kawałek i nie mam komentarzy to przecież nie wina administracji i moderatorów... Sam ubolewam nad tym.... Jeśli chodzi o "konkurencje", prawdopodobnie po prostu mają większą liczbę użytkowników, ewentualnie ci użytkownicy potrafią docenić pracę innego użytkownika...
Zresztą z tego co wiem na innych forach internetowych udzielają się "znani" producenci i DJ'e, to przyciąga uwagę innych i "motywuje" do dyskusji ... U nas jest to rzadkością ...
Na wiele dobrych pomysłów brak po prostu (podobno) "funduszy"....
Co do rang MP nie ja je przyznawałem.... Moim zdaniem powinna być jakaś komisja zajmująca się tym....
W niedługim czasie mają być nowe "rangi" i "grup" dla użytkowników, oraz nowe działy....
Zresztą, jeżeli któryś z użytkowników ma jakiś pomysł zawsze może napisać go w tym dziale....
Nie jest tak , że moderatorzy nic nie robią... Podejrzewam , że codziennie setki tematów czy postów leci do kosza z powodu łamania regulaminu... Do tego dochodzi pilnowanie ShoutBoxa , pilnowanie aby przedawnione linki/tematy znalazły się w archiwum.... łączenie postów bo "ktoś" nie potrafi używać opcji "edit", czy np. reagowanie na każdą prośbę napisaną na GG, chociaż nie zawsze ma się czas... To tylko przykłady.... Oczywiście większość nawet tego nie zauważy bo, poniekąd, o to właśnie chodzi....
Jeżeli uraziłem kogoś to trudno
Życie....
Ja osobiście staram się pchnąć dział promo DJ's do przodu
Postarałem się o promocje działu pojedynki...
Jednak forum tworzą ludzie (userzy), nie garstka ludzi opiekująca się nim....
To, że wrzucam kawałek i nie mam komentarzy to przecież nie wina administracji i moderatorów... Sam ubolewam nad tym.... Jeśli chodzi o "konkurencje", prawdopodobnie po prostu mają większą liczbę użytkowników, ewentualnie ci użytkownicy potrafią docenić pracę innego użytkownika...
Zresztą z tego co wiem na innych forach internetowych udzielają się "znani" producenci i DJ'e, to przyciąga uwagę innych i "motywuje" do dyskusji ... U nas jest to rzadkością ...
Na wiele dobrych pomysłów brak po prostu (podobno) "funduszy"....
Co do rang MP nie ja je przyznawałem.... Moim zdaniem powinna być jakaś komisja zajmująca się tym....
W niedługim czasie mają być nowe "rangi" i "grup" dla użytkowników, oraz nowe działy....
Zresztą, jeżeli któryś z użytkowników ma jakiś pomysł zawsze może napisać go w tym dziale....
Nie jest tak , że moderatorzy nic nie robią... Podejrzewam , że codziennie setki tematów czy postów leci do kosza z powodu łamania regulaminu... Do tego dochodzi pilnowanie ShoutBoxa , pilnowanie aby przedawnione linki/tematy znalazły się w archiwum.... łączenie postów bo "ktoś" nie potrafi używać opcji "edit", czy np. reagowanie na każdą prośbę napisaną na GG, chociaż nie zawsze ma się czas... To tylko przykłady.... Oczywiście większość nawet tego nie zauważy bo, poniekąd, o to właśnie chodzi....
Jeżeli uraziłem kogoś to trudno