Co myślicie na temat wydarzenia na koncercie Peji?

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Moudy

Re: Co myślicie na temat wydarzenia na koncercie Peji?

Post autor: Moudy »

Dam C pisze:Moudy, ja wyraziłem tylko swoje zdanie... ;) Popatrz na inne gwiazdy jakie skandale robią koło siebie żeby wypromować płyte czy swoją osobę :) Wbrew pozorom taki skandal może mu tylko pomóc bo małolaty na takie coś niestety lecą .... Nie twierdze, że to było ustawione czy coś, po prostu myśle że dzięki temu zyskał rozgłos który jakoś może przerodzić się na zyski (paradokslanie niestety ;/ ) Co do samego zachowania raczej każdy wie, że Rysiek przegiął, zresztą jakby doszło do sprawy w sądzie czy coś może śmiało powiedzieć że nie nakłaniał nikogo tylko że to był freestyle na scenie tak jak to Hirek Wrona w jednym z wywiadów powiedział... Mnie osobiście koło c... lata cała ta sprawa, małolat sam zaczął i dostał za swoje, jednak na pewno Rysiek doje***ł tymi tekstami ....
Tak masz swoje zdanie i ja je szanuje. Jednak czasem mogę się z nim nie zgodzić. Ale tutaj trochę źle to interpretujesz, gdyż raper to nie jakiś tam artystą(peja) od skandali tym bardziej że, nigdy skandal na poważna skale mu się nie przytrafił. Po drugie raperzy żyją właśnie głównie z koncertów gdyż z jednej płyty mogą wynegociować góra 2zł tym bardziej że w polsce panuje piractwo na szeroką skale i sprzedasz płyt jest dość śmieszna.
Wcale taki skandal mu w niczym nie pomoże, bo pewnie stracił szacunek u części najwierniejszych fanów.. A z tym że, małolaty na to polecą to bardzo w to wątpie.. Kto w polsce kupuje płyty? Najwierniejsi fajni.. Myslisz że, taki przeciętny małolat pójdzie do empiku i kupi krążek? - jestem przekonany że, nie.. Po prostu zassa go z neta. No i co z tego wynika utrata reputacji.. doprowadzi do zmniejszonej ilości i tak małej sprzedaży płyt, dalej miasta zobowiązały się nie zapraszać peje na koncerty... Czyli nie będzie miał pieniędzy z koncertów.. No i powiedz mi na co mu taki skandal? Uważam że, a właściwie jestem przekonany że, to byla sprawa swojej godności a nie próba wywołania zamieszania swoją osobą.. Tym bardziej że, peja przeprosił za swoje zachowanie. Co do sprawy w sądzie i tak jej nie będzie lub wygra peja.. Gdyż wina leży w dużym stopniu po stronie małolata.. tym bardziej że, wszystko jest na kamerach.. A większą wine poniesie ochrona, organizator i sami sprawcy pobicia. Po drugie rychu ma za dużo pieniędzy by siedzieć w pierdlu a ten jego tekst to potwierdza "Wszystko na mój koszt". A co do tych tekstów tu się z Tobą zgodzę przesadził.. No ale alkohol i twardy charakter robi swoje.
A i mi też to osobiście koło chu*a lata ta cała sytuacja to wybór rycha i sam się będzie tłumaczył i ten szczeniak też. No ale skoro już jesteśmy na forum to warto się wypowiedzieć

Pzdr
sensejstg

Post autor: sensejstg »

Z**bał go jak chłopca hehe i prawidłowo... Dla mnie jest gościem nie za to co na tym filmiku ale za wkład w polski HIP HOP obok Molesty Ewenement to mój największy faworyt na polskiej scenie HH. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

Dzięki Moudy za Filmik tego gnoja :D .
Awatar użytkownika
Taube
Weteran

Post autor: Taube »

mlode gowno zwinelo becki za fikanko i tyle w temacie !! zasluzyl i git . jesli mlody cweluch mial zamiar fuck'owac to mogl zostac przed tv lub przy kompie sluchajac cd a tak po prostu doswiadczyl tego iz nie powinien obrazac ludzi a jesli ma zamiar to niech to powie lub pokaze prosto w pysk a nie na odleglosc ! niemalze nikt nieda soba pomiatac a juz napewno nie wymiatacz Rychu :D i tak raz dwa wyjdzie na prosta z tego gowna :) a mlody bedzie wiedzial ze jesli nie chce miec wakaji w szpital to lepiej brak sympatii do danego artysty zachowac do siebie . agresja wziela wyzszosc i sie nie dziwie . Onomato Peja rules !!!
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Peja i honor? Przestańcie :D W całym swoim życiu on nawet nie stał blisko honoru! Dorosły człowiek, a dał się sprowokować gówniarzowi - przecież wystarczyło że powiedziałby ochronie, żeby go wyrzuciła z koncertu... ale nie, on musiał podżegać do tego swoich "fanów" (bo tacy z nich fani, jak z niego artysta), sam nawet nie miał jaj osobiście załatwić sprawy. A że później przeprosił i podziękował za wsparcie - jakby to jego trzeba było wspierać, nie bądź co bądź pobitego gówniarza, czyli ofiarę. Przeprosił tylko dlatego, że teraz zbierają się nad nim czarne chmury, prokoratura już chyba wszczęła śledztwo i grozi mu ładnych parę lat w kibelku ;) Peja to uliczny kozaczek-cwaniaczek, z honorem czy tym bardziej godnością nie ma nic wspólnego. Mam nadzieję że posadzą go chodziaż na rok czy dwa, żeby całe to wesołe środowisko "ludzi ulicy" miało temat do przemyśleń ;)

Pewnie zaraz zjedzą mnie uliczni wojownicy i pokolenie JP, ale zdania i tak nie zmienię ;) Pozdro Bartezz!
Awatar użytkownika
Taube
Weteran

tej hardkor heh teraz oprocz ulicznikow sciga cie jeszcze sam Rychu haha lepiej pozamykaj dobrze drzwi :)
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Dzięki za radę, ale jakoś się go nie boję :p
Awatar użytkownika
Taube
Weteran

i to jest blad bo niewiesz z kim masz do czynienia :D bac sie nie musisz ale fighterzy zrobia swoje :)
Pucek
Weteran

Post autor: Pucek »

masak (Jestem Hardkorem) pisze:Mam nadzieję że posadzą go chodziaż na rok czy dwa, żeby całe to wesołe środowisko "ludzi ulicy" miało temat do przemyśleń ;)
Gorzej jak posadzą bo jak to napisałeś "wesołe towarzystwo Ludzi Ulicy'' bedzie go miało za meczennika siedzącego w obronie zasad itp haha których on akurat nie ma dla mnie to jest pseudo raper spiewający o biedzie jak mu zle itp a tak naprawdę kasy mu nie brak kiedyś jak zaczynał to go szanowałem a teraz to tylko kolejny pseudo raper goniący za kasą spiewając o biedzie ;D
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

everlast215 pisze:i to jest blad bo niewiesz z kim masz do czynienia :D bac sie nie musisz ale fighterzy zrobia swoje :)
Tak się składa że wiem, z kozakami którzy mocni są tylko w stadzie ;) A najgłośniej krzyczą w internecie... pamiętasz, ile osób po meczu z Austrią przysięgało na wszystkie świętości, że zajebią Howarda Webba? Zrobili to w końcu? :p
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

hehe zapraszam wszystkich w niedziele oglądajcie Uwage na TVN-ie :D bedzie wlasnie o Peji i o jego wybryku ;) , Pozdro ;D
Awatar użytkownika
Taube
Weteran

masak gdzie ty zyjesz ? nie zawsze wszystko wychodzi nam i im tak jakby chcieli i nie zawsze wypala i sa waruny do tego :) oj to widac ze nie znasz odpowiednich ludzi ulicy hah przykladow jest wiele ze to co bylo zapowiedziane ( lub tez spontan heh ) zostalo zrobione i zapamietane :D a na marginesie to ze nie trabia o czyms w tv to nie znaczy ze obeszlo sie bez dymu i gnoyu :)
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Zobacz pod awatarem, tam jest napisane gdzie żyję ;) Nie obraź się, ale nie potrafię szanować waszych przekonań itd. Z mojej perspektywy wygląda to tak, że dla "ludzi ulicy" rację ma ten, który potrafi spuścić komuś skuteczny wpierdol - nie dziw się więc, że z takimi, hm, ludźmi nie chcę mieć nic wspólnego ;)
masak out.
ODPOWIEDZ