ps: specjalnie nie eksponuję jakoś tu swojej ksywki...
Cover TBN do ocenki...
Cover TBN do ocenki...
witam, wieeeem wiem, pokpiłem trochę te wszystkie sprawy związane z konkursem na rmx. Trochę z braku czasu <m.in. sesja>, trochę z powodu czekania na odpowiedź od jakiegokolwiek netabela... nie udało się i póki co podsyłam tu do ocenki coverek tej kompilejszyn mejd baj ja 
Re: Cover TBN do ocenki...
Dziwne to takie... Zmień czcionkę albo w ogóle ją usuń albo daj jakiś mały tekścik w rogu.
a czemu "dziwne"? 
czcionka to skrypt, moim zdaniem pasuje do nieco poważnego charakteru utworu, nie mam pomysłu żeby ją kreatywnie zmienić<nie zrobie gotyku przeciez!>
mogę co najwyżej na**bać efektów czy czegoś. ale zdaje mi się że całość pasi: troche tej mroczności/grozy+odrobina piękna(odwrócona do góry nogami fota mojego widoku z okna w pracy zrobiona komórką imitująca jezioro):>
hm... jakieś poważniejsze zastrzeżenia??
czcionka to skrypt, moim zdaniem pasuje do nieco poważnego charakteru utworu, nie mam pomysłu żeby ją kreatywnie zmienić<nie zrobie gotyku przeciez!>
mogę co najwyżej na**bać efektów czy czegoś. ale zdaje mi się że całość pasi: troche tej mroczności/grozy+odrobina piękna(odwrócona do góry nogami fota mojego widoku z okna w pracy zrobiona komórką imitująca jezioro):>
hm... jakieś poważniejsze zastrzeżenia??
mnie nie podoba się to "The" nad resztą tekstu, i kolorki takie mało czytelne 
jednak widze ze czcionka niezbyt przypada do gustu generalnie ludziom, nawet spoza forum <znak: trzeba poprawic>
przysiade i zrobie maly up
przysiade i zrobie maly up