więc tak ja osobiście troszke pasuje, nie chce aby co niektórzy pisali jakieś głupie podteksty itp itd....i tak na marginesie...to ile ja moge z tym naszym Krzysiem spać zamęczy sie chłopak
Czy przespałbyś się z osobą powyżej?
Re: Czy przespałbyś się z osobą powyżej?
Deszczu,
więc tak ja osobiście troszke pasuje, nie chce aby co niektórzy pisali jakieś głupie podteksty itp itd....i tak na marginesie...to ile ja moge z tym naszym Krzysiem spać zamęczy sie chłopak
paauli_83, Wiesz co mnie to generalnie zwisa, jak chca to niech pisza ale jak wiesz wk**wia mnie to bardzo...
A jesli chodzi o to spanie to ja się nie zmęczę

A jesli chodzi o to spanie to ja się nie zmęczę
- Konstantyn XI
- Klubowicz
łałałałyła ostro działacie !! taka partyzantka.....manewry na łożu
Deszczu, mi też to zwisa, ale sam widzisz...co tu sie dzieje, robi się niesmacznie...a wiesz takie pisu pisu...mozna zawsze na gg....poklikać, prawda?
Konstantyn XI, no proszę Cie...to było nie na miejscu
Konstantyn XI, no proszę Cie...to było nie na miejscu
paauli_83, No prawda... Jak chcesz, ja mogę zrezygnować z pisania jeśli tylko chcesz... 
Deszczu, nie no słuchaj, to że akurat ja mam teraz taki humor, i wogóle drażnią mnie co niektórzy...to nie oznacza że Ty masz z czegokolwiek rezygnować....
paauli_83, Wiem bardzo dobrze, że łatwo się mówi... Pamiętasz niedawno byłem w podobnym stanie...
Deszczu Don't Worry be Happy
niech se piszą ważne że forum jest cały czas w ruchu
nie zanudzacie przynajmniej
chociaż te hmmm... itd..
pozdro
..... a co do tematuu.... to gdzie te dziewczyny
:D
chociaż te hmmm... itd..
..... a co do tematuu.... to gdzie te dziewczyny
mackow, Chciałeś dziewczyny i masz jedną piętro wyżej
paauli_83, Ty to przecież wiesz

paauli_83, Ty to przecież wiesz