Dam Wam radę

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Sianek
Specjalista

Dam Wam radę

Post autor: Sianek »

Nie traćcie spermy.
Ma ktoś jakieś doświadczenia związane z energią seksualną?
Pykacz
Użytkownik

Re: Dam Wam radę

Post autor: Pykacz »

Ja mam: Jeśli chcecie przeciągnąć igraszki łóżkowe to ćwiczcie dzień-w-dzień ćwiczenia Kegla. Jeśli was ręka zaswędzi i chcecie się sami z ręką zabawić to dajcie sobie przynajmniej 30min czasu na zabawe (a nie jak w formulie 1 - jak najszybciej do mety). Przed dośćiem trzeba przestać i po paru minutach ponownie ręka w ruch. I tak pare razy. Dzięki takim sztuczką i ćwiczeniom Kegela będziecie mieć więcej energi i będziecie się mogli bzykać znacznie dłużej niż te 2 minuty.
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

Masując krocze pod jajami przekazujemy mózgowi bardzo pozytywne fale , dając nam energię po której mozna godzinami psocić w łóżku. <--- tak jest w Kamasutrze..

kiedy chcesz się spuścić a jest to dosyć szybko ściśnij sobie jaja xD . - z życia wzięte xD
Awatar użytkownika
Martin
Ekspert

Post autor: Martin »

może jakieś leki wam są potrzebne ??? bo chyba nie wszystko ok z wami xD
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

Nie, czemu xD Przynajmniej jest zabawnie xD
Awatar użytkownika
Sianek
Specjalista

Post autor: Sianek »

Sperma jest związana z naszą energią życiową . Jej energię seksualną do której wytworzenia codziennego jest pobierane baaardzo dużo energii z rożnych narządów ciała można zamienić w nieocenione korzyści m in. poprawa samopoczucia , inteligencji , spowalnianie starzenia się itp itd.
Nie tracenie spermy to jedno.
Energia życiowa to drugie.
Większy fun z seksu to trzecie.
Badam jeszcze czy niesie to ze sobą jeszcze jakąś zewnętrzną aurę , na razie coś widać ale może na to składać się jeszcze 2 elementy więc muszę więcej popracować żeby wszystko inne wykluczyć.

Masturbacja
Podczas procecu masturbacji wyzwalasz resztki energii z ciała które napływają do Twojego penisa. Twój poziom energetyczny się bardzo podnosi , sperma transportuje się w okolice członka. Sperma to Twoja energia , tracąc ją (tu po tzw. zwaleniu konia) - tracisz energię , jesteś bardziej zmęczony , mniej Ci się chce i masz gorsze samopoczucie. Zmniejsza się też apetyt seksualny i w związku z tym zwiększa się szansa na Twoją dziewczynę w formacje .jpg

Więcej potem
Posdro
sajrusova

Post autor: sajrusova »

co do ćwiczeń Kegla, ponoć warto! ;)
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Oooo kurde ;d A już myślałem, że na tym forum widziałem wszystko co się da ;d

Ale jednak mnie zaskoczyliście ;d Obawiam się, że ten temat jest niezgodny z regulaminem ;d ale cóż... ja tam tego nie zamknę xD

Piszcie, piszcie! Moja kobieta będzie zadowolona ;d
ODPOWIEDZ