Dj a Cj
-
Tom Corman
Re: Dj a Cj
CJ to główny bohater gry GTA San Andreas...
a wracając do tematu... Sam nie wiem i chwilowo mi to zwisa co to za różnica
a wracając do tematu... Sam nie wiem i chwilowo mi to zwisa co to za różnica
-
Tom Corman
Tak myślę, że jakby każdego zweryfikować na czym gra/mixuje/tworzy etc. to coś czuję, że nicków z przedrostkiem DJ pozostałoby tylko kilka. Każdy kto walczy z traktorem/vdj/i innymi ustrojstwami wstawia sobie przed ksywkę "DJ". No ale co się dziwić jak sprzęt taaaaaaki drogi......
-
Tom Corman
no ceny robią swoje, Ci co po prostu mają więcej kasy mają lepszy start jako "DeeJay", lecz po co im dobry sprzęt którym nie umieją się posługiwać w nawet 60%?? Jak zdobędę pieniądze będę kupował coraz lepszy sprzęt np w odstę
stwach 2 lat, np zacząć na stantonach a skończyć na pionkach itp.
DJ & CJ 2 literki a jak rozne 
Przeciaz nazwa DJ jest bardziej popularna i kazdy ja uzywa
Zreszta jak ktos tworzy fajne kawalki to przedrostek DJ & CJ nie ma juz znaczenia
Przeciaz nazwa DJ jest bardziej popularna i kazdy ja uzywa
Zreszta jak ktos tworzy fajne kawalki to przedrostek DJ & CJ nie ma juz znaczenia
No niestety sprzęt jest drogi
a co do DJ a CJ to dodajmy jeszcze prezenterów co myślą że są DJ a poszczają muzę w winampie na radiach internetowych
Cj'em byłem jeden dzień :p przed zakupem sprzętu bawiłem sie Traktorem a nastę
nego dnia zacząłem zabawę z prawdziwym sprzętem która już trwa ponad rok 
-
Tom Corman
no tych co z Winampa lecą i do tego nazywają się Dj to już żal, jak choć gram w radiach to podczas audycji używam Thomas Van Rose zamiast Dj V-Rose choć gram z traktora 
- Couse McBeat
- Weteran
ja slyszalem ze DJ to ten kto robi muze a CJ to ten kto bawi sie swiatlami na imprach
tak slyszalem 
- Jack Vornst
- Weteran