DJ Virtual

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Sznajk

DJ Virtual

Post autor: Sznajk »

Witam mam problem z virtual DJ . Mianowicie gram w radiu internetowym uzywam do tego winampa + pluginu Shoudcast . Teraz postanowilem sie przerzucic na cos innego . Problem tkwi w tym iz nie umie sie polaczyc z virtuala do serwera radiowego . Slyszalem ze nie trzeba sie laczyc wystarczy wlaczyc winampa z shoudcastem i polaczyc sie z serwerem radiowym , i w tym momencie mozna nadawac z virtuala , juz takiej stuczki probowalem ale cos cicho mnie bylo slychac na radiu , wlasnie w tym tkwi problem :( . Karte dziekowa mam dobrze skonfigurowana . Nie wiem co to jest za przyczyna , prosilbym o pomoc bylbym bardzo wdzieczny za to . POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
darXide
Specjalista

Re: DJ Virtual

Post autor: darXide »

Metodą prób i błędów spróbuj przesuwać suwaki w twoim mixerze systemowym (ikonka głośnika w trayu->ust. zaawansowane). Małe mam doświadczenie z graniem w radiach, ale wszelkie problemy z głośnością dało się i da się w ten sposób załatwić. Ewentualnie wtyczka shoutcasta też jakieś ustawienia posiada.
adrian233

Re: DJ Virtual

Post autor: adrian233 »

Kod: Zaznacz cały

http://www.radyjko.net/rejestracja
ha wejdz w tn link załóż radio za free i graj na VDJ normlanie tak jak w Clubie wiecej info na gg 1728838
Zablokowany