Dodanie nowych pod-for
-
Marcin
Dodanie nowych pod-for
Co sądzicie o zrobieniu pod-for RIP do działów Trance i House ??? I podzieleniu House na Comercial, House Prog., Electro House i Trancu tak samo. Skoro mamy podział modów na działy to może czas o tym pomyśleć. Czekam na wasze propozycje
- David Beilan
- Ekspert
Re: Dodanie nowych pod-for
Te podfora RIP to zdecydowanie dobry pomysł.Ale wątpie,aby druga idea przeszła..Wrzucając kawałki wiele osób nie będzie patrzec do jakiego poddziału to wrzuca..Duża częsc osób nie odróżnia progga od uplitfa np.
Ale myślę,że o wiele lepiej by się to sprawdziło w dziale House niż Trance :]
- Under B (Bartii)
- Specjalista
Idealny pomysł co do RIP. Tylko problem będzie z podziałem gatunkowym, ale wg mnie niezbędne jest podzielenie house na prog'a i na eh
Bo ja np. uwielbiam proga, a za eh nie przepadam... a to do jendej zakładki jest rzucane
A co do Trance, to nie wypali podzielenie...
A tak na marginesie... KTO USUNĄŁ MÓJ TEMAT W POMYSŁACH NA ZAKŁADKĘ W SPRZĘCIE ?!
A tak na marginesie... KTO USUNĄŁ MÓJ TEMAT W POMYSŁACH NA ZAKŁADKĘ W SPRZĘCIE ?!
Co do ripow to jestem na tak
Dodalbym jeszcze podforum OLD bo niektorzy wrzucaja starsze nuty
A co do podzialu na gatunki to mnie to obojetne 
jestem za oddzieleniem house od electro (zresztą dużo osób o to walczyło więc pewnie nic z tego nie bedzie
) i oczywiście rip/preview by sie przydało 
to akurat przejdzie i powinno być już dawno,podzielenie gatunków nie ma pożniejszego sensuPawel1987 pisze:Co do ripow to jestem na takDodalbym jeszcze podforum OLD bo niektorzy wrzucaja starsze nuty
![]()