Dział Humor
- Violet Rocket
- Specjalista
Re: Dział Humor
Tak całkiem szczerze to ja nie widzę sensu tego pomysłu. To nie jest mocno aktywny dział, a takie rozdzielenie to tylko kwestia kosmetyczna, w dodatku niezbyt atrakcyjna. Jakie to tak w ogóle ma znaczenie? Są inne działy, które kuleją pod różnymi względami i nad tym należałoby się zastanowić.
- Violet Rocket
- Specjalista
Naspamujmy Chomikowi na "Chamsko.pl" obrazkami:
"DO ROBOTY NA MZKM, WPROWADZAJ ZMIANY" etc.
Nie no nie wiem jak go odciągnąć od administrowania kolejnymi kopiami innych serwisów.
Dlatego napisałam "Miejmy nadzieję" bo tylko tyle Nam pozostało.. bo zanim Chomik przeczyta nasze prośby..
To się nie doczekamy
To się nie doczekamy
Może by do niego napisać na gg z linkiem do tematów z pomysłami do realizacji, tylko kto by sie podjął? 
Jak dla mnie nie ma sensu takie rozdzielanie, jest jeden ogólny dział humor i styknie, osobiście się nie zgadzam, a Chomik pewnie podzieli me zdanie
a nie lepiej byłoby po prostu w humorze stworzyć temat "żal"? W końcu to by było śmieszne 
Po co zaraz tworzyć nowe działy?

I obyłoby się bez interwencji władzy
Po co zaraz tworzyć nowe działy?
I obyłoby się bez interwencji władzy
Kurde już miałem napisanego posta i już naciskałem wyślij odpowiedź i mi prąd wyłączyli 
A co do tematu to się zgadzam z asią nie ma co sie rozdrabniać
A co do tematu to się zgadzam z asią nie ma co sie rozdrabniać
Asiu, jeden temat to za mało, bo poza postami-artykułami muszą być też posty-komentarze 
Aby obyło się bez ingerencji pod Humorem można zrobić subforum takie jak Pojedyncze utwory/Albumy w muzyce
A jak chcecie działy wyrzucać zacznijcie od Sprzedam, Kupię, Zamienię bo co miesiąc tam wchodzę i usuwam 9/10 tematów 
Aby obyło się bez ingerencji pod Humorem można zrobić subforum takie jak Pojedyncze utwory/Albumy w muzyce
- Dj Herman DST
- Weteran
A ja powiem szczerze, że to jeden z najlepszych pomysłów jakie padly na muzikum.pl
Powiem wiecej, nie mogę się doczekać żeby zacytować w tym dziale kilka wypowiedzi