Heh...
Już od dawna wiedziałem, że na tym forum ludzie słuchają tylko trance, house, techno, itp.
Dlatego też zaprzestałem "walki" o ten dział, bo wiem, że i tak nie powstanie i to nie ma sensu.
Tak samo robienie wrzutek, bo i tak mój temat zginie w gąszczu biesiad i innych takich
Gimbuś pisze:No własnie Chomik sam dodal ten dział , teraz on stoi pusty , ale stoi , wiec czemu chomik żałuje dać reggae ??
I jak ktoś tam wcześniej napisał , jaki problem usunąć potem dział jeśli by stał pusty ?
Czy Wy wiecie ile to roboty jest? Trzeba wejśc do Panelu Administracyjnego, zalogować się, odnaleźć zakładkę z dodawaniem For, następnie zastanowić się gdzie ma się to forum znajdować, założyć forum, pododawać Subfora itp. Wiecie to nie są takie proste i łatwe rzeczy
Deszczu pisze:Czy Wy wiecie ile to roboty jest? Trzeba wejśc do Panelu Administracyjnego, zalogować się, odnaleźć zakładkę z dodawaniem For, następnie zastanowić się gdzie ma się to forum znajdować, założyć forum, pododawać Subfora itp. Wiecie to nie są takie proste i łatwe rzeczy
Jak Cię to męczy to daj mi admina ja to mogę załatwić
szkoda tylko zakladac i tak bedzie pusty... zalozycie ten dzial to ktos inny bedzie chcial jeszcze inny dzial bo powie ze jak jest ten dzial to niech zrobia taki...