-----mianowicie mam pewien pomysł w rozwinięciu mojego forum a wiec mówię osoba rejestruje się na moim forum i rejestruje się z mojego ref może umieścić swój ref pod moim tematem dzięki temu goście będący na forum którzy nie chcą się rejestrować na forum widza mój i twój ref mogą się zarejestrować z mojego i z twojego ref--------
a ja łapie o co chodzi kolega co napisał ten post był tak naćpany że nie wiedziedział co refuje żeby zrozumieć co miał na myśli trzeba zjeść 2 kwasy,przeciągnąć workiem białka,przepalić dobrą lufą i bedzie wszystko jasne
użyłem google translate w tej kolejności:
polski -> angielski -> niemiecki -> francuski ->czeski -> arabski -> suahili -> angielski -> polski
wyszło takie coś:
I w związku z tym w rozwoju myśli na forum powiedziano mi, ludzie na forum dla mnie i mój numer zarejestrowany możesz umieścić z powrotem temat wdzięczność dla odwiedzających forum, które chcesz zatrzymać na widowni forum zarejestrowanie mnie mogą zgłaszać własne wspomnienia i wrócił.
Konfucjusz pisze:użyłem google translate w tej kolejności:
polski -> angielski -> niemiecki -> francuski ->czeski -> arabski -> suahili -> angielski -> polski
wyszło takie coś:
I w związku z tym w rozwoju myśli na forum powiedziano mi, ludzie na forum dla mnie i mój numer zarejestrowany możesz umieścić z powrotem temat wdzięczność dla odwiedzających forum, które chcesz zatrzymać na widowni forum zarejestrowanie mnie mogą zgłaszać własne wspomnienia i wrócił.