enTrance 2009 – nadchodzi! (oficjalny line-up)
Re: enTrance 2009 – nadchodzi! (oficjalny line-up)
no ja też będę
no chyba że nie chcecie żebym jechał albo się nie przyznacie 
Nie! Ty Mati nie jedziesz z nami

A tak na poważnie to im więcej nas tym lepiej oczywiście
Może jakiś mini zlot przy okazji? :>
A tak na poważnie to im więcej nas tym lepiej oczywiście
Może jakiś mini zlot przy okazji? :>
no to nie jade 
hehe...no no mini zlot dobry pomysł
hehe...no no mini zlot dobry pomysł
Chociaż w sumie tak mówię, ze jadę a cholera wie czy na jakąś misje pokojową nie pojadę
heh kurde do siedlec mam ok 30 kilo z domciu od siebie 
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Jak z Sokołowa jesteś to nie dziwota :p Ja sam mieszkam jakieś 7 km pod Siedlcami, ale już dla wygody piszę tak jak piszę :p Jedziesz z nami?czesiek163 pisze:heh kurde do siedlec mam ok 30 kilo z domciu od siebie![]()
przelew już zrobiony...teraz czekać aż przyjdzie liścik 
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Sied van Riel przygotuje hymn enTrance 2009
Po tym jak Sied pojawił się w lineupie na enTrance 2009, nie pozostało to bez odgłosu. Ten młody, utalentowany producent sprawia, że przez nasze ciała przechodzą fale emocjonalnych dreszczy. Ta holenderska ekspresja Trance’u, ten specyficzny Riel’owski nastrój, wydaje się współgrać harmonicznie z oczekiwaniami fanów tego gatunku. Agencja MDT oficjalnie informuje, iż Sied van Riel będzie artystą, który zadba o hymn piątej edycji enTrance.
W międzyczasie Sied przygotował dla nas kolejną EP'ke, która ukazała się nakładem Spinnin' Records. Tym razem są to dedykowane utwory. Jednym z nich jest jest "M.M.E", który mogliśmy usłyszeć jako "Tune of The Week" w 385 odcinku A State of Trance z Arminem van Buurenem. Oprócz faworytki Buurena na "Dedication EP" znalazły się również "514 MTL" i jego wykręcony bassline oraz "O.M.A".
O kolejnych szczegółach dotyczących pracy van Riela nad hymnem będziemy Was informować na bieżąco
(żródło:)
No i jak tam, dzieciaki, załapaliście się na drugą pulę? Mój bilecik powinien do mnie dotrzeć jeszcze w styczniu :p
Po tym jak Sied pojawił się w lineupie na enTrance 2009, nie pozostało to bez odgłosu. Ten młody, utalentowany producent sprawia, że przez nasze ciała przechodzą fale emocjonalnych dreszczy. Ta holenderska ekspresja Trance’u, ten specyficzny Riel’owski nastrój, wydaje się współgrać harmonicznie z oczekiwaniami fanów tego gatunku. Agencja MDT oficjalnie informuje, iż Sied van Riel będzie artystą, który zadba o hymn piątej edycji enTrance.
W międzyczasie Sied przygotował dla nas kolejną EP'ke, która ukazała się nakładem Spinnin' Records. Tym razem są to dedykowane utwory. Jednym z nich jest jest "M.M.E", który mogliśmy usłyszeć jako "Tune of The Week" w 385 odcinku A State of Trance z Arminem van Buurenem. Oprócz faworytki Buurena na "Dedication EP" znalazły się również "514 MTL" i jego wykręcony bassline oraz "O.M.A".
O kolejnych szczegółach dotyczących pracy van Riela nad hymnem będziemy Was informować na bieżąco
(żródło:
Kod: Zaznacz cały
http://mdt-agency.pl/newsNo i jak tam, dzieciaki, załapaliście się na drugą pulę? Mój bilecik powinien do mnie dotrzeć jeszcze w styczniu :p