Fifa 11 vs PES 11 - co lepsze? (PC)

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Fifa 11 vs PES 11 - co lepsze? (PC)

Post autor: DjOhma »

tak jak w temacie.. Zamierzam ściągnąć ale mam dylemat co lepsze... komentarze na rożnych stronach są podzielone.. więc to mi nie pomaga ;)
bardziej jednak kusi mnie PES 11, a Wy co o tym myślicie?
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Re: Fifa 11 vs PES 11 - co lepsze? (PC)

Post autor: Bartezz »

Pes od zawsze miał większe możliwości "bawienia" się piłką niż Fifa,de fakto ma gorszą grafe i mniej wsparcia jeśli chodzi o reklamę. a Fifa to Fifa co roku nowa wychodzi i każdy ją chapie :D Ps. w Fifie 11 doszły w porównaniu do zeszłorocznej 2 nowe tryby -możesz grać bramkarzem :D i jakiś jeszcze jeden mało znaczący.
Awatar użytkownika
KOT ANDRZEJ
Specjalista

Post autor: KOT ANDRZEJ »

eee ku*wa niech ci co robia fife poczekaja z 3 lata i wtedy cos wypuszcza, niech cos przemolowego wstawia a nie ku*wa co roku tylko grafe poprawiaja i buraki kupuja nowe kompy by im ruszylo... ja mam chyba jeszcze gdzies fife 08 i kuzwa za duzo sie na pewno nie rozni od tej 11. z pes'em zreszta chyba tak samo jest : >
pzdr.
Awatar użytkownika
Dj Spector
Specjalista

Post autor: Dj Spector »

Od powstania 2 czesci pesa znanej jaki ISS jeszcze z chinskimi twarzami, od razu bylem zapalonym Pesowcem... i tak zostalo do dzisiaj ... nie potrafie sie przekonać do fify pod rzadnym względem... nie wiem czemu... kumpel mi zawsze przynosi nową czesci fify.. niby zainstaluje ale dlugo nie gram.. bo mam PESa... i tyle.. nie bede porownywał ;)
Awatar użytkownika
Taube
Weteran

Post autor: Taube »

fifa to stara skifa :P nawet w necie dostaje becki :) naprawde szczerze polecam Pes'a :D krol wirtualnej pily jest tylko jednej i pro rzadzi od zawsze :D a fifa od ostatnich kilku lat sciaga z Pes'a wiele aspektow gry i dlatego fanom tego typu gierc wydaje sie ze jest rownie dobra co Pes ... PES wymiata nie ludzko i obala niemalze caloksztaltem :D wybor oczywiscie nalezy do Ciebie ale ja polecam Pes'a i sie nie zawiedziesz :D albo zalatw sobie obie i sobie porownasz :P
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

No miałem ostatnio grać w fifke nową i w sumie duzo sie nie rozni od 10.. tyle ze ma troche wiecej mozliwosci w opcjach ;D / PES jeszcze jest dla mnie tajemnicą ;p
vold

Post autor: vold »

Mi się chyba bardziej fifa podoba.
Awatar użytkownika
m.p.96
Weteran

Post autor: m.p.96 »

W tym roku FIFKA rules ale poprzednie to chVj^ia
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Post autor: Brizzer »

Nie gram w takie gry :P
Ale slyszalem tyle juz opini ze PES lepszy niz FIFA
Ja raczej sie tego tez trzymam. Fifa cos nie przekonuje..
Dobra bo ma renomke.. szeroka reklama.. niz PES
Ale kazdy wkoncu trafi na swoj odpowiednik ;)
Awatar użytkownika
DJ MDO
Nowicjusz

Post autor: DJ MDO »

JA tak samo jak Dj Spector jak tylko zagrałem po raz pierwszy w iss czy w sumie to było wtedy winning eleven i nie dość ze japońskie twarze to i cała gra była po japońsku ale i tak nie powstrzymałem się od wyrzucenia fify w kont i od tej pory moim zdaniem nawet nie mam mowy że fifa w jakiś kol wiek sposób może dorównać do pes. Gram by mieć satysfakcje z gry a nie z grafiki przynajmniej w piłce nożnej. Pozdrawiam
Vinczor

Post autor: Vinczor »

W tym roku jednak obstawał bym bardziej za fifa, znacznie jest poprawioną sama fizyka gry i jak masz pada to na pewno nie będziesz narzekał. Chociaż jak masz ściągać to proponuję to i to i sam się przekonasz : )
Awatar użytkownika
J a R E k
Nowicjusz

Post autor: J a R E k »

pes
Awatar użytkownika
Bujnos
Użytkownik

Post autor: Bujnos »

PES, PES i tylko PES :)