forum w naprawie 01.02.2012
forum w naprawie 01.02.2012
Tak jak w temacie. Co się stało ze statystykami?
Już kilka osób pisze do mnie "Wczoraj miałem że jestem lubiany tyle i tyle razy , a dzisiaj tego nie ma" Co się znów stało?
EDIT : Dziodek , a po co ta zmiana nazwy tematu?
Już kilka osób pisze do mnie "Wczoraj miałem że jestem lubiany tyle i tyle razy , a dzisiaj tego nie ma" Co się znów stało?
EDIT : Dziodek , a po co ta zmiana nazwy tematu?
Re: forum w naprawie 01.02.2012
pisz do Irka
bo od rana grasuje i coś tu dłubie
a niema już Deszcza admina i innych modów i czekamy na poprawe działania forum.... a tu sie jaja robią
bo od rana grasuje i coś tu dłubie
a niema już Deszcza admina i innych modów i czekamy na poprawe działania forum.... a tu sie jaja robią
rozmawiałem dzisiaj z Irkiem. Narazie musi zostać tak jak jest jesli chodzi o te statysyki.
to wiadomości od niego, przeczytajcie zeby wszystko bylo jasne.
pokazje tylko z innej modyfikacji, bo tamta, która była poprzednio zainstalowana kolidowała z modyfikacją ukrywania linków do pobierania muzyki, oczywiście tamte thxy są zachowane, więc jest szansa, że uda się je przenieść do aktualnej modyfikacji, póki co musi zostać tak jak jest.
Niestety póki co zostanie jak jest, bo albo opcja HIDE albo poprzednie statsy thxów.
to wiadomości od niego, przeczytajcie zeby wszystko bylo jasne.
pokazje tylko z innej modyfikacji, bo tamta, która była poprzednio zainstalowana kolidowała z modyfikacją ukrywania linków do pobierania muzyki, oczywiście tamte thxy są zachowane, więc jest szansa, że uda się je przenieść do aktualnej modyfikacji, póki co musi zostać tak jak jest.
Niestety póki co zostanie jak jest, bo albo opcja HIDE albo poprzednie statsy thxów.
wywalić opcje HIDE w piżdziec !!!
taka jest opinia nie tylko moja ale innych userów z forum
wywalić opcje HIDE w piżdziec !!!
taka jest opinia nie tylko moja ale innych userów z forum
Np. Mnie
Ale śmiesznie to wygląda
Już 2 raz jest problem z tymi dziękówkami 
Ale śmiesznie to wygląda
no to nie miejcie do nikogo pretensji tylko do Irka... on cos kombinuje, juz mu to mówiłem
Widze, że nam sie troche skład posypał... Silny w tej sytuacji chętnie ci pomoge w EH
swoją drogą wychodzi na to, że jakieś zmiany będą
coś więcej nt. składu bo nie jestem w temacie
@Krisss a to dopiero arizona
ale ktoś z obecnych moderatorów ma możliwości administracyjne chociaż? Czy tylko inżynier Irek heh
kto z modów odszedł?
Z adminów : Deszczu.
Z modów : Byry , dams , Martin i jeszcze ktoś
W ogóle nie ma z Deszczem kontaktu , ani na mzkm , ani na GG
Z modów : Byry , dams , Martin i jeszcze ktoś
W ogóle nie ma z Deszczem kontaktu , ani na mzkm , ani na GG
Asia i Macin jeszcze
edit
Nie ma modów do kilku dziaąłow jak np dance czt trance... proponuje tymczasowo, żebysmy się wszyscy zajęli tymi działami , w któryc modów ubyło
edit
Nie ma modów do kilku dziaąłow jak np dance czt trance... proponuje tymczasowo, żebysmy się wszyscy zajęli tymi działami , w któryc modów ubyło