Forumowe koszulki
- pomaranczowy
- Weteran
Forumowe koszulki
Może dałoby się zrobić jednolite koszulki z logo forum dla chętnych? Z nickiem na plecach. Do ceny koszulki można by dodać 5 czy 10 zł które by szło na konto muzikum. Za tak zarobione pieniążki można potem by np. dofinansować niektórym userom dojazd na zlot, czy pokryć część kosztów samego zlotu. Nawet podczas jakiegoś eventu/koncertu fajnie by było spotkać kogoś w takim t-shircie.
Re: Forumowe koszulki
No tak jak patrzysz to całkiem niezły pomysł mi się wydaje, ale jest jeden warunek
Na każdej koszulce będzie znajdował się mój portret
z tymi portretami to nie głupie
kiedyś widziałem koszulkę jakiegoś serwisu, wyglądała mniej więcej tak że tło tego loga bylo zrobione z zdjęć userów które były tak odpowiednio wyblakłe a na środku logo serwisu
-
romeoxx
Pomoge w tym temacie...na necie jest firma ktora zajmuje sie takimi bajerami wystarczy podeslac im swoje logo a oni to umieszcza na koszulce....zerknijcie na ich strone......
trzeba nowy temat koszulek otworzyc z propozycjami
jak maja wygladac
linkk...GRAFNET
linkk...GRAFNET
Kod: Zaznacz cały
http://www.grafnet.eu/- pomaranczowy
- Weteran
Pomysł ze zdjęciami mi osobiście się nie podoba, bardziej myślałem żeby logo z przodu, nick z tyłu. I jakiś fajny kolor. Najlepiej pomarańczowy
A firm które się zajmują takimi rzeczami jest dużo, trzeba wybrać taką żeby się nadruk za szybko nie sprał. A i koszulka to też jakaś szmata nie może być.
-
romeoxx
prosze o to pierwszaq propozycja..........moge zamowic jedna i zobaczyc jak to im wyszllo 
2 propozycja dla admina
3 dla...wiadomo
2 propozycja dla admina
3 dla...wiadomo
hyhyhyh
nie bylo by zle
tylko ze kolor koszulki mozna odpowiednio dla kazdego forumowicza
\
bo nie kazdemu sie moze spodobac
a wedle upodobania moglby miec
bo nie kazdemu sie moze spodobac
a wedle upodobania moglby miec
-
romeoxx
to sa moje amatorskie zabawy w paincie niestety nie mam Photoshopa
a kolor dobralem czarny bo najlatwiej jest zrobi jakies elementy na takiej ...
Ja to chyba sie skusze i sobie zamowie...taka uniwersalna 
no jesli chodzi o koszulki to jestem jak najbardziej za
ALE.... cena koszulki to pewnie ok 35-40 zł minimum (bo nie warto kupować tanich koszulek, które są do śmieci po pierwszym praniu) no i oczywiście obowiązywała by przedpłata
Czekam na Wasze propozycje odnosnie wzoru
Ja bym proponował na rekawie nick, a na klacie jakieś logo i grafike... ale dziś nie bede miał czasu zrobić jakiegos zarysu tego, wiec pewnie wrzuce to na dniach
ALE.... cena koszulki to pewnie ok 35-40 zł minimum (bo nie warto kupować tanich koszulek, które są do śmieci po pierwszym praniu) no i oczywiście obowiązywała by przedpłata
Czekam na Wasze propozycje odnosnie wzoru
Ja bym proponował na rekawie nick, a na klacie jakieś logo i grafike... ale dziś nie bede miał czasu zrobić jakiegos zarysu tego, wiec pewnie wrzuce to na dniach
-
romeoxx
w sumie logo jako takie forum juz jest....niech to jakis grafik ogarnie i podesle a ja zamowie jedna albo z 2 sztk zeby zobaczyc jakiej jakosci te koszulki
pozdrawiam
w przyszłym tyg. postaram się ogarnąć temat z grafikiem...mam znajomka grafika z wieliczki...i kumpele z dzielni co biegła w Photoshopie...uważam że koszuleczki to super pomysł