Forumowe koszulki

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
pomaranczowy
Weteran

Forumowe koszulki

Post autor: pomaranczowy »

Może dałoby się zrobić jednolite koszulki z logo forum dla chętnych? Z nickiem na plecach. Do ceny koszulki można by dodać 5 czy 10 zł które by szło na konto muzikum. Za tak zarobione pieniążki można potem by np. dofinansować niektórym userom dojazd na zlot, czy pokryć część kosztów samego zlotu. Nawet podczas jakiegoś eventu/koncertu fajnie by było spotkać kogoś w takim t-shircie.
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Re: Forumowe koszulki

Post autor: Krzychu »

No tak jak patrzysz to całkiem niezły pomysł mi się wydaje, ale jest jeden warunek :D Na każdej koszulce będzie znajdował się mój portret xD
Awatar użytkownika
imps
Weteran

Post autor: imps »

z tymi portretami to nie głupie :P kiedyś widziałem koszulkę jakiegoś serwisu, wyglądała mniej więcej tak że tło tego loga bylo zrobione z zdjęć userów które były tak odpowiednio wyblakłe a na środku logo serwisu
romeoxx

Post autor: romeoxx »

Pomoge w tym temacie...na necie jest firma ktora zajmuje sie takimi bajerami wystarczy podeslac im swoje logo a oni to umieszcza na koszulce....zerknijcie na ich strone...... :D trzeba nowy temat koszulek otworzyc z propozycjami :D jak maja wygladac

linkk...GRAFNET

Kod: Zaznacz cały

http://www.grafnet.eu/
Awatar użytkownika
pomaranczowy
Weteran

Post autor: pomaranczowy »

Pomysł ze zdjęciami mi osobiście się nie podoba, bardziej myślałem żeby logo z przodu, nick z tyłu. I jakiś fajny kolor. Najlepiej pomarańczowy :D A firm które się zajmują takimi rzeczami jest dużo, trzeba wybrać taką żeby się nadruk za szybko nie sprał. A i koszulka to też jakaś szmata nie może być.
romeoxx

prosze o to pierwszaq propozycja..........moge zamowic jedna i zobaczyc jak to im wyszllo :D
20z7abp.jpg (15.25 KiB) Przejrzano 103 razy
2 propozycja dla admina :D
o7lo9u.jpg (15.25 KiB) Przejrzano 103 razy
3 dla...wiadomo :D
so7jah.jpg (15.25 KiB) Przejrzano 103 razy
Awatar użytkownika
Duuszeeek
Weteran

Post autor: Duuszeeek »

hyhyhyh :D nie bylo by zle :) tylko ze kolor koszulki mozna odpowiednio dla kazdego forumowicza :) \
bo nie kazdemu sie moze spodobac :)
a wedle upodobania moglby miec :)
romeoxx

to sa moje amatorskie zabawy w paincie niestety nie mam Photoshopa :D a kolor dobralem czarny bo najlatwiej jest zrobi jakies elementy na takiej ...
1zyav0x.jpg (15.25 KiB) Przejrzano 103 razy
:D Ja to chyba sie skusze i sobie zamowie...taka uniwersalna :D
5clqj6.jpg (15.25 KiB) Przejrzano 103 razy
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

no jesli chodzi o koszulki to jestem jak najbardziej za
ALE.... cena koszulki to pewnie ok 35-40 zł minimum (bo nie warto kupować tanich koszulek, które są do śmieci po pierwszym praniu) no i oczywiście obowiązywała by przedpłata
Czekam na Wasze propozycje odnosnie wzoru
Ja bym proponował na rekawie nick, a na klacie jakieś logo i grafike... ale dziś nie bede miał czasu zrobić jakiegos zarysu tego, wiec pewnie wrzuce to na dniach ;)
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

Ja bym proponował na plecach nick i adres forum, a na klacie logo ;)
Awatar użytkownika
imps
Weteran

Post autor: imps »

trzeba znaleźć kogoś graficznego i pomyśleć nad jakimś dobrym logiem
romeoxx

w sumie logo jako takie forum juz jest....niech to jakis grafik ogarnie i podesle a ja zamowie jedna albo z 2 sztk zeby zobaczyc jakiej jakosci te koszulki :D pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mixer
Weteran

Post autor: Mixer »

w przyszłym tyg. postaram się ogarnąć temat z grafikiem...mam znajomka grafika z wieliczki...i kumpele z dzielni co biegła w Photoshopie...uważam że koszuleczki to super pomysł :D
Zablokowany