Identyfikatory Muzikum.pl i empe3.net

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Radzu

Identyfikatory Muzikum.pl i empe3.net

Post autor: Radzu »

Z okazji zlotu forum Muzikum.pl i serwisu empe3.net dostępne będą identyfikatory które będą do odebranie na zlocie.

Kod: Zaznacz cały

http://www.fotosik.pl
Nie jest to ostateczny wzór ale niewiele się zmieni.

Z identyfikatory będzie pobierana symboliczna opłata na materiały w ilości 1,5 zł.

Osoby zainteresowane identyfikatorami które będą na zlocie (tylko tam będzie możliwy ich odbiór) proszone są o wpisanie się w tym temacie.

Gdy będzie już gotowy wzór identyfikatora wszystkie osoby będą proszone o przesłanie swojego zdjęcia oraz innych danych na później podany mail.

Wszyscy chętni proszeni są o przesłanie swojego zdjęcia oraz nicku z muzikuma na adres (nie przesadzajcie z załącznikami) oraz wpisanie się w tym temacie.

Zdjęcia powinny być już obrobione (nie będę już z nimi nic robił poza obcieńciem jeśli będą miały zły format) w formacie 475x595 pixeli.

Dodatkowo ostrzegam że osoby które wyślą maila z danymi do identyfikatora, a nie odbiorą identyfikatora (nie pojawią się na zlocie) bądź w inny sposób nie dostarczą za niego opłaty, dostaną rangę dłużnika :!:

Jeśli na identyfikator będą także chętne osoby które nie pojawią się na zlocie to w późniejszym terminie będzie możliwe zamówienie takiego identyfikatora, prawdopodobnie będą dostępne wersja "zlotowa" oraz wersja tylko z logiem Muzikuma.
Identyfikatory będą rozprowadzane w pewnych odstępach czasu (ok. co 2-4 tyg.) w cenie ok. 1,5 zł (zależnie od ilości chętnych) + opłata pocztowa (po przedpłacie na konto).
Awatar użytkownika
Dyzm4
Ekspert

Re: Identyfikatory Muzikum.pl i empe3.net

Post autor: Dyzm4 »

Dobra dobra... ale przydało by sie pokazac wzór... :)
Oczywiscie jestem chetny i sie pisze :D
Jak co zdjęcie mam naszykowane :D
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

Identyfikatory wygladac beda mniej wiecej tak (patrz pierwszy post)

Projekt wykonal Radzu, z kilkoma moimi poprawkami

Chetnych prosze o zglaszanie się do Radza oraz o wpis w tym temacie

Pozdro ludzie :)
BIGger

Post autor: BIGger »

Chętny ;)
Radzu

Jeszcze raz napiszę :P
Chętni proszeni są o przysłanie maila z nickiem na forum oraz zdjęciem.

Zgłoszenia przyjmuję do środy do północy (ale niech nikt się nie zastanawia do samego końca bo nie mam zamiaru przesiedzieć całej nocy na robieniu identyfikatorów :P )

Jeśli będziesz na zlocie to się nie zastanawiaj :D
Będzie to doskonała pamiątka tej imprezy :!:
Awatar użytkownika
Buka
Klubowicz

Post autor: Buka »

Ja jestem jak najbardziej chętna... maila wyśle jutro, albo dzis troche póżniej ;D
musze wygrzebać jakąś odpowiednią fote ;p

Pozdrawiam =)
solus188

Post autor: solus188 »

no ja tez jak najbardziej :)
DeeJayLex
Nowicjusz

Post autor: DeeJayLex »

Ludzie co tak mało chętnych?? Wpadajcie na zlocik i zamawiajcie nasze ID... SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!

Pozdrawiam... aha no jakby nie było to ja sie nawet chyba zgłaszać nie musze :D
GeorgeLukas88

Post autor: GeorgeLukas88 »

GeorgeLukas88 zglasza sie na pozycji :D :!: Napewno nie odpuscilbym sobie zlotu forum ... jesli jest tak blisko :D ... a co do ID , musze jeszcze zdjecie podeslac !!
DjGlobus

ID

Post autor: DjGlobus »

Ja oczywiście zgłaszam sie po identyfikator :) Pozdro 4 all
Radzu, pytanie gdzie w pozytywce bede mogl odebrac ten identyfikator?????
Radzu

Przypominam że zamówienia przyjmuję tylko do jutra,
dodatkowo zepsuł mi się komputer i więc proszę nie zwlekać do ostatnich chwil bo może się okazać że nie będę miał dostępu do kompa.

Jak narazie mam gotowe projekty ID dla Administracji oraz Sonitka, BIGger, Dj Globus, Dyzm4, od nie dostatałem zdjęć od nikogo więcej, jeśli ktoś nie ma zdjęcia a chciał by mieć ID jest to do zrobienia :P węc nie traćcie czasu :!:
Awatar użytkownika
Dyzm4
Ekspert

Post autor: Dyzm4 »

Radzu, A mam pytanie... one sa laminowane czy sam będe musiał sobie to zrobić... :D ??
8neo8

Post autor: 8neo8 »

Będą laminowane :!: Na sobote załatwione jest laminowanie :D
ODPOWIEDZ