poradnik poradnikiem ale mało wyczerpuje temat/ ja mam zawsze problem z tym serwerem
mam zmienne IP i w skrajnych przypadkach da się coś ściągnąć...(mowie oczywiście opcji free user)
wszystko pięknie i cacy do puki nie ma się radiówki ze stałym IP z innymi użytkownikami. Ale cóż pozostaje wykupić konto na rapidzie albo ściągnąć bez proxy, ale to trzeba mieć żelazne nerwy.(20kb/s masakra)
witam szystkich mam dla was propozycje od dawna szukałem dobrego sposobu na rapidashare który mógłbym polecić komus innemu i wkońu sie udało znalazłem sposób dzięki któremu nie będziesz musiał czekać 80 sec przed pobraniem na rapidzie lub 15 bądz 1 godziny jak to teraz obecnie prawdopodbnie jest ten sposób jest niezawodny możesz dzięki niemu
-pobierać pliki z serverów rapidashare.com
-pobierać pliki z maxymalną prędkościa 200mb\s
-pobierać na raz kilka plików
A to wszystko
JEDYNIE ZA 1 ZŁ NA ROK
Poradnik świetny dla początkujących userów nie tylko rapid'a ale ogólnie internetu. Chciałbym dodać, że ludzie posiadający Neostrade moga ściągać do woli bez limitów (musza odczekać tylko czas początkowy-second'y). Wystarczy zresetować modem. Wiem, że każdy o tym wie ale...