jaką fure z tych byście wybrali ?
jaką fure z tych byście wybrali ?
zastanawiam się nad 5 samochodami. Są to Bmw e30 i e34 a także opel calibra, toyota celica V generacji i opel omega b
podawajcię co byście z tych wybrali lub gdybyście mieli którąś z nich to piszcie opinię o nich
z góry dziękuje 
Re: jaką fure z tych byście wybrali ?
BMW e30 - to już nieco zabytkowe auto. Jest moc ale i rdza się znajdzie 
BMW e34 - już lepiej ale kojarzy mi się głównie z łysymi pałami co się kręcą w koło bloku.
opel calibra - ładne autko ale nie na nasze drogi... każdy krawężnik to nie lada wyzwanie
toyota celica V - ciekawe i dość ciasne auto z zacięciem sportowym. Jak ktoś nie wozi całej rodziny to nawet nawet.
opel omega - praktyczny i niedrogi... niestety opel.
BMW e34 - już lepiej ale kojarzy mi się głównie z łysymi pałami co się kręcą w koło bloku.
opel calibra - ładne autko ale nie na nasze drogi... każdy krawężnik to nie lada wyzwanie
toyota celica V - ciekawe i dość ciasne auto z zacięciem sportowym. Jak ktoś nie wozi całej rodziny to nawet nawet.
opel omega - praktyczny i niedrogi... niestety opel.
mi omega też najbardziej podchodźi ale podobno rdza ją zjada. A toyota piękna jest ale mało ich jest. A bmw e34 wygląd ma zajebisty tylko ekonomia jest słaba bo pali sporo 
-
karolslask
- Nowicjusz
Bmw jest dobre jak masz pieniądze, żeby w nie inwestować. Mój ojciec często jest na zachodzie, bo organizuje i mówi mi, że Polacy biorą bmw, a potem muszą sprzedać, bo nie stać ich na utrzymanie... Taka karma.
Kod: Zaznacz cały
http://www.przewozy-poznan.plRe: jaką fure z tych byście wybrali ?
Toyota Celica, nic innego.
To jest auto mojich marzen, autko jest poprostu unikatowe. Plus Japonskie, wiec wiadomo ze dobrej konstrukcji, a co najwazniejsze to ze nie jest tak czesto spotykane w PL, co za tym idzie wiara jest pozytywnie zaskoczona jak widzi sobie Celice. (Przynajmniej ja tak mysle
)
To jest auto mojich marzen, autko jest poprostu unikatowe. Plus Japonskie, wiec wiadomo ze dobrej konstrukcji, a co najwazniejsze to ze nie jest tak czesto spotykane w PL, co za tym idzie wiara jest pozytywnie zaskoczona jak widzi sobie Celice. (Przynajmniej ja tak mysle
- radekdudek11
- Specjalista
Toyota Celica TYLKO I WYLACZNIE Z TYCH CO WYMIENILES Dlaczeg bo jako jedyna nie kojarzy sie z chamstwem i checia niszczenia podzespolow ku czci buchajacych smiechem gapiow , Japonsie auta kojarza sie z ludzmi przyzwoitymi z pasja. Jrszcze w latach 90 taka mazda czy toyota mechanicznie konkurowala z mercedesem przy okazji tecnicznie go gniotac i mimo importu cena byla nizsza takze JAPANA bierz
Kup zadbane E30, zrób mu podstawową renowację a na pewno nie będziesz zawiedziony, kwestia jeszcze tego ile chcesz przeznaczyć na auto, ale tych propozycji BMW e30 wydaje mi się najrozsądniejszym wyborem. Ja popełniłem ostatnio kardynalny błąd, posiadałem okrągła sumę i za namową wszystkich zdecydowałem się na nowe miejskie auto jakim jest i popełniłem błąd bo zastanawiałem się nad zakupem youngtimera, zainwestowania w jego renowację i posiadanie unikatowego błędu. Jeszcze jestem młody i głupi ale już myślę jak pozbyć się hyundaia z jak najmniejsza stratą.
http://moj-i20.pl/opinie/Re: jaką fure z tych byście wybrali ?
Jeszcze raz powtarzam, TOYOTA Celica. 2 miesiące temu kupiłem Celice VII generacji (2000 rocznik), i jestem w 100% zadowolony i polecam. Auto jest po prostu totalne. Mało awaryjne i konkretnie się prezentuje na drodze.
Ja Celice, Reszta aut jest bardzo obyta w naszym kraju w przeciwieństwie do Celici. Ale zamiast V generacji to bardziej zastanowiłbym się nad VI bądź VII generacją. Zwłaszcza VII bo ma ciekawy wygląd i jak to Japoniec jest "niezniszczalny"
http://szamba-betonowe-atestowanE.pl/