Jaka gra?

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
kubanosa

Jaka gra?

Post autor: kubanosa »

Która z tych gier jest najlepsza. Chciałbym kupić sobie nową grę, musi być to strzelanka. Którą grę polecacie:
- CoD MW
- CoD World at War
- CoD MW2
- S.T.A.L.K.E.R Zew prypeci
- Batlefield Bad Company 2
Czy coś innego...?
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Re: Jaka gra?

Post autor: Brizzer »

To zalezy jakie lubisz klimaty. Spotkalem sie z kazda gra i kazda przeszedlem :D
I wazna rzecza jest czy chcesz grac przez neta. Do neta to proponuje COD MW,COD MW 2
Napewno nie BBD 2 bo slyszalem ze malo osob gra.
S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci doysc ciekawa gierka,ale nie spodziewaj sie jakiejs zawrotnej akcji w niej.
Od Siebie polecam COD MW 2
COD WaW jest taki sobie.. Dosyc sie komus mogly przegrac klimaty walk w Vietnamie(co niektore kampanie fajne).
Za to seria MW to juz bardziej autentyczne czasy.

Jak chcesz dlugo pograc i nie przez neta to STALKER. Nachodzisz sie tam. Fajny wariant jest tam ze jestes zbieraczem i mozesz sobie ekwipunek ulepszac tzn bron,kamizielke itd.
A jezeli lubisz napier*alanke nie zaleznie czy przez neta to CODziki MW i MW 2. ;)
Kampania w Battlefieldzie tez ciekawa. :P zreszta jak w kazdym CoDzie :D

A cos innego.. hmm musza byc koniecznie czasy wojen (bo widze ze tu przewazaja)
Ciekawy nawet jest Mass Effect 2..
I dobre moze byc Alpha Protocol (Jeszcze nie testowalem) :D
Alien Vs. Predator (ta nowsza czesc)
BlackSite (tutaj nie podoba mi sie fabulka bo zabijasz sobie ludzi a tu jakies robactwo wchodzi w gre :D ale akcja jest)
Moze Turok.. xD
Deadspace tez ciekawe..ale malo akcji..zawrotne sa dosyc.. i nie masz latwego sterowania..

Ja stawiam na renomowane gry tj. Call Of Duty.a dokladniej wybralbym Modern Warfare 2. Do ponapieprzania w necie. Bo kampania to kwestia 2 dni gry :P
Awatar użytkownika
DAVIDSOUR
Użytkownik

Post autor: DAVIDSOUR »

kółko i krzyżyk ! ja jak strzelałem w kólko,trójkątem ale hard (lol)
kubanosa

Post autor: kubanosa »

Ja tam wolę single niż multi. W CoDa MW 2 zagrałem u kolegi. Szczerze? Lepsze jest CoD MW i chyba go kupię...
nyguss
Weteran

Post autor: nyguss »

Zdecydowanie Stalker super gra wszystkie części :)
Awatar użytkownika
radekdudek11
Specjalista

Post autor: radekdudek11 »

cod mw swietna kompania ale gra krotka mw 2 tez nie za dluga .lepiej z neta se te tytuly sciagnij maja juz swoj wiek wiec nie bedzie bulu z dostepnoscia. Batlefield Bad Company 2 jak masz mocny sprzet to bierz odrazu , a jak lubisz dodatki pudelko S.T.A.L.K.E.R.A da ci duzo zabawy przy pol godzinnej instalacji
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Post autor: Brizzer »

ja bym nadal zostal przy STALKERZE i CODzie z seri MW :D
ODPOWIEDZ