Kilka ciekawych informacji

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Kilka ciekawych informacji

Post autor: Chomik »

1. Jak zapewne zauważyliście doszła nowa ranga FRIEND. Range tą dostać mogą osoby które:
- podarowały mi serwer na mp3 (np: konto neostrady). W dzisiejszych czasach każdy provider dorzuca do swoich usług konto www - tepsa, netia itd. Wiekszość osób nawet nie wie o istnieniu takich kont, nie mówiąc już o korzystaniu.... i takie konta się marnują, a dla mnie są baaardzo cenne ;) Oczywiście podarowanie takiego konta nie wpływa na prędkość dostępu do internetu jak wiele osób uważa....
Druga rzecz za którą można łatwo dostać się do frienda to np dodawanie tłumaczeń na stronie

Kod: Zaznacz cały

http://www.empe3.net/tlumaczenia.php
(ile textow trzeba dodac - niewiem, chetnie wyslucham propozycji dotyczacej ilości) Niedlugo będzie także można dostac tą range za pisanie opisów klubów, biografii DJów i zespołów - tu ilość będzie wynosiła ok 10 dobrych textów

2. Jak pewnie zauważyliście w górnym menu pojawił się nowy odnośnik "Muzyka Online" - gdzie możecie posłuchać kilkunastu kawałków, umilając sobie pobyt na forum. Liczba kawałków wzrośnie w ciągu kilku najbliższych dni, z czasem dojdą też nowe funkcje

3. Zniosłem konieczność posiadania 10 postów / tematów by pisać w dziale szukam. Poza tym codziennie regularnie wywalam z tego działu tematy typu "PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Pozdrawiam :)
ManUtd
Użytkownik

Re: Kilka ciekawych informacji

Post autor: ManUtd »

Z tym "Muzyka Online" genialny pomysł!!!! pozdro
Awatar użytkownika
gateway
Klubowicz

Post autor: gateway »

pomysl dobry tylko czemu odsluchac nie moge?? :'(
Grzekus
Użytkownik

Post autor: Grzekus »

&quot pisze:pomysl dobry tylko czemu odsluchac nie moge?? :'(
jakoś ja moge
Awatar użytkownika
Ghost
Ekspert

Post autor: Ghost »

ja również odsłuchuje kawałki bez najmniejszego problemu :)
Awatar użytkownika
gateway
Klubowicz

([/quote] jakoś ja moge[/quote] jakos ja Nie moge
Awatar użytkownika
diegoT
Specjalista

Post autor: diegoT »

Czemu piszesz takie bezsensowne posty. Podaj jakieś szczegóły, a nie powtarzasz się bez przerwy.
Awatar użytkownika
gateway
Klubowicz

diegoT jestem juz w panelu po wybraniu utworku i wcisnieciu odsluchaj klikam odtworz i cisza..! masz konkrety , jak to pan wytlumaczy????????
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

u mnie spokojnie trybi,pewnie nie masz winampa zainstalowanego,fajny gadzet xD xD xD
Awatar użytkownika
Sakson
Klubowicz

Post autor: Sakson »

Jakim cudem winamp ma miec wplyw na odtwarzanie plikow przy pomocy WMP, ktory dostajemy z winda?? Tego to nie wiem :P . Moim zdaniem problem lezy po stronie przegladarki, ktora nie radzi sobie z tym JS. Jesli masz Firefoksa to byc moze jakas wtyczka blokuje JS, wiec sprawdz bo u mnie rowniez dziala jak powinno
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

&quot pisze:Jakim cudem winamp ma miec wplyw na odtwarzanie plikow przy pomocy WMP, ktory dostajemy z winda?? Tego to nie wiem :P
to juz wiesz ze winamp nie instaluje sie sam,tylko dodaje jakiegos typu pluginy i .t.d
Awatar użytkownika
Sakson
Klubowicz

Post autor: Sakson »

&quot pisze:to juz wiesz ze winamp nie instaluje sie sam,tylko dodaje jakiegos typu pluginy i .t.d
Mimo tego i tak nie ma to wplywu na streaming tego typu. Wystarczy tylko WMP
ODPOWIEDZ