2. udostepnić caaaaaałe forum nawet niezalogowanym użytkownikom, ALE niestety nie będą oni widzieli żadnych linków. Ich oczom pojawi się natomiast następująca grafika:
[align=center][/align]
3. Stosowanie tagów logged i guest jest już teraz praktycznie zbędne ;)
4. Niedługo dołączy do nas prawdopodobnie kilku nowych moderatorów, gdyż naciskają na mnie na gadu i pw ;) Dodatkowo mała prośba: napiszcie mi swoją opinie na temat aktualnych moderatorów (nie, to nie kablowanie... ;)
5. dziekuje za uwagę ;) Pozdro$@ll
Ps. w nowej wersji muzikum.pl będzie 21 zmian ;) niektóre małe, niekróre duże ;)
Moim zdaniem to dobre rozwiazanie tak to wiecej bedzie uzytkowników
lecz jestem ciekaw czy po zarejestrowaniu pozniej sciagnieciu nuty zostawią koment czy poprostu sciagna i wyloguja sie
Ja osobiscie nie mam zadnych zastrzezeń do obecnych moderatorów
Obecni moderatorzy moga byc, przynajmniej ja niemam do nich zastrzezen. A co do zmian to obecny serwis jest bardzo dobry ale skoro moze byc lepiej to dlaczego nie pozdrawiam Was
" pisze:jestem ciekaw czy po zarejestrowaniu pozniej sciagnieciu nuty zostawią koment czy poprostu sciagna i wyloguja sie
Napewno znajdą się tacy, ale może chociaż niektórzy z nich zostawią coś po sobie. Bo skoro się już zarejestrowali to mogą też napisać komentarz. A co do pracy modów to nie mam żadnych zastrzeżeń.
Mała uwaga co do moderatorów!!!
W regulaminie pisze że w dziale szukam należy pisać w tytule wykonawcę i tytuł utworu/płyty. Takie posty będą usuwane. A co widać? Nagminnie regulamin jest łamany a moderatorzy nie dają nawet ostrzeżeń nie mówiąc już o usuwaniu postów.
" pisze:Oj coś czuję, że stracę posadę xP jak zaczną się o mnie wyrażać
jestem za ... zastrzenie... nie do konca znajomość regulaminu ......... a o co chodzi: upomnienie za wrzucenie starszego utworu... a nie ma takiego zakazu w regulaminie.... TEMU MODOWI MÓWIMY NARRRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale może kiedys jak sie poduczy... to będzie z niego pożądny MOD.... :D