No coz moze moje odejscie nie bedzie tak glosne jak dj krzyka ale chcialbym powiedziec ze ze wzgledu na brak weny i ciagle problemy z laptopem zmuszaja mnie do opuszczenia produkcji. no coz tak czasami jest ze trzeba skonczyc z czyms co sie lubilo no coz moze nie bylem dobrym producentem ale nim chcialem byc.ehhehe
Napewno pozostane na forum i bede ocenial kawalki.
pozdro for all
Koniec z produkcja
- Chris da Lucca
- Specjalista
Re: Koniec z produkcja
No się wykrusza ekipa widzę...
Szkoda że odchodzisz, ale przepowiadam Ci:
jeszcze do tego wrócisz - bo nie jest tak łatwo sobie pójść i spalić za sobą most...
Daje ci kilka tygodni i gwarantuje Ci że do tego wrócisz
Wiec nie gadaj głupot i tylko sobie trochę odpocznij, złap nową wenę i powracaj pełen nowego zapału i milionów pomysłów

Pozdrawiam Krzysiek
Szkoda że odchodzisz, ale przepowiadam Ci:
jeszcze do tego wrócisz - bo nie jest tak łatwo sobie pójść i spalić za sobą most...
Daje ci kilka tygodni i gwarantuje Ci że do tego wrócisz
Wiec nie gadaj głupot i tylko sobie trochę odpocznij, złap nową wenę i powracaj pełen nowego zapału i milionów pomysłów
Pozdrawiam Krzysiek
- Under B (Bartii)
- Specjalista
Spokojnie
Niektórzy na wenę czekają latami
Ona nie przychodzi tak łatwo, nie poddawaj się od razu...
Masz jaja, to produkuj dalej
Masz jaja, to produkuj dalej
Wena,talent-te pojęcia jak dla mnie nie mają dokładnej definicji....
Jeśli czegoś nie umiemy zrobić lub nam to nie wychodzi to mówimy że nie mamy weny.
Ale czy oby to nie wymówka/usprawiedliwienie dla artystów?
Albo talent... moim zdaniem talent to dziwne pojęcie. Ja bym to słowo zastą
ił szczęściem i cięzką pracą.
Wiec się nie poddawaj się bo wena czy brak talentu nie istnieje. Musisz ciężko pracować i cały czas produkować a przede wszystkim słuchać dużo utworów z danego stylu który tworzysz.
Jeśli czegoś nie umiemy zrobić lub nam to nie wychodzi to mówimy że nie mamy weny.
Ale czy oby to nie wymówka/usprawiedliwienie dla artystów?
Albo talent... moim zdaniem talent to dziwne pojęcie. Ja bym to słowo zastą
Wiec się nie poddawaj się bo wena czy brak talentu nie istnieje. Musisz ciężko pracować i cały czas produkować a przede wszystkim słuchać dużo utworów z danego stylu który tworzysz.