Kto napisze ostatni post wygrywa
Re: Kto napisze ostatni post wygrywa
Cosik ucichło tu :> Hehe to znaczy ze Wygrywam
Hehehehehe :-) Śpiochy???
Hehehe jutro sql....to będzie MasakrA
Hehe a Wtorek to ja mam WOLNY
Nareszcie
D
a ja dzis mam wolne 
Ale dóóóół... moja starsza mnie zadziwila... wracam, patrze.. na biurku kartka z podpisami moich kolegow... mysle sobie, kij.. po jakiejs imprezie zostalo i matka znalazla... a teraz sie okazuje, ze kumple chcieli zebym cos im wydrukowal.. to moja matka wpuscila ich do kompa
i sobie tu sami buszowali :o. Na dziendobry zmienili mi tapete i strone startowa... 
Ale dóóóół... moja starsza mnie zadziwila... wracam, patrze.. na biurku kartka z podpisami moich kolegow... mysle sobie, kij.. po jakiejs imprezie zostalo i matka znalazla... a teraz sie okazuje, ze kumple chcieli zebym cos im wydrukowal.. to moja matka wpuscila ich do kompa
A ja sobie siedze w szkole na dyżurze i obecnie siedzę w bibliotece bo roboty nie ma
[ Dodano: 08-10-2007, 11:23 ]
A jak tam po rejestracji Poborowy Dedku ?

[ Dodano: 08-10-2007, 11:23 ]
A jak tam po rejestracji Poborowy Dedku ?
A fajnie fajnie
potem poszedlem do fryzjera
, na piwo, na fyrtki do Mc Donalda 
Hehehe to ładnie
A ja juz sobie jakieś dwie godzinki temu ze Sql wróciłem i ogólnie lajcik tylko za jakieś 20 minut pójdę do Babci na cmentarz posprzątać bo jutro 11 rocznica śmierci... [*]
Uuu to przykro mi <pocieszacz>. Hehe a u nas wczoraj to rodzice mieli Rocznicę ślubu
Hehe miałam winka skosztować trochę ale nie 
Hehe a Ty jesteś 89 rocznik no nie? :> Hehe to moi sie pobrali właśnie w tym roku
Hehehe takie Buty