Kto napisze ostatni post wygrywa
-
KaMi(L)eK_WWA
Re: Kto napisze ostatni post wygrywa
Ciesze się, że Ci sie podoba" pisze:Deszczu, Ta wrzuta kozacka nie ma co wkreciłem sie![]()
![]()
![]()
A co do baletów to nie chce mi sie iśc nigdzie jakiś taki zdolinkowany jestem...
-
Pomidor
a ja swoje ciasteczka podjadam .....będę gruba ....ale cóż .... zimą dużo ciuchów do ubierania to nie widać ...lubicie zimę? :-)
-
KaMi(L)eK_WWA
Mi tez sie nie chce nigdzie wychodzic juz dosc w swoim zyciu nedznym sie wybawiłem teraz przyszedł czas na odpoczynek

Co do zimy to lubię
A co do baletów to tak jakoś nie wiem czemu ale nie chce mi sie iść... :/
A co do baletów to tak jakoś nie wiem czemu ale nie chce mi sie iść... :/
-
KaMi(L)eK_WWA
Ja osobiscie nie lubie bo brrrrrr zimno 
A tak przy okazji ciacha nie szkodzą tak jak czekoladki
A tak przy okazji ciacha nie szkodzą tak jak czekoladki
-
KaMi(L)eK_WWA
nom sam musiałem sie nameczyc pozniej na siłowni zeby spalic zimowa czekolade mowie wam tragedia :/ :/
-
Pomidor
ja tak średnio lubię zimę wkurza mnie że trzeba ubierać się w te wszystkie rzeczy ... ale jak śnieg pada to uwielbiam no i święta są ..to się liczy na +
:-)
:-)
-
KaMi(L)eK_WWA
Swieta i prezęty heheh to jest najlepsze dla niektorych mnie juz to zbytnio nie rajcuje owszem miło jest dostac od bliskich osób jakiś podarek no ale człowiek robi sie coraz starszy i z niektórych zeczy wyrasta 
Ja lubię sobie polatać samochodem po śniegu
Niestety jeszcze nie mam prawka ale jazda na przypale sprawia większą frajdę

-
KaMi(L)eK_WWA
Oj tak Deszczu jazda bo sniegu jest exstra zajebiste drifty wychodza hehe i kółeczka heheh ja to na zime zakładam takie opony prawie łyse i wtedy to dopiero jazda na max