Ja paliłem rok i ograniczyłem bardzo. Ale luki w pamięci są i częste rozkojarzenie czy zamuł.
Mój kolega to w ogóle głubi wątek w rozmowie... ale on codziennie jara.
A co lepsze nie trzeba dyskutowac sam musisz wybrać albo popsujesz sobie mózg i płuca albo wątrobe i trzustke. Jednak w rozsądnych ilościach oby dwa są dobre... jednak alkohol pity z umiarem, na pewno dobrze wpływa na organizm, a nastepnego dnia pójdzie w kibel razem moczem i klocem. A kanabinoidy kumulują się w naszej głowie i zostają na długi czas, a także piepsza się płuca i nie można mówić że ziele przynajmniej te polskie jest zdrowe na płuca... Rozumiem czysty towar.. Ale w polsce mamy zazwyczaj holenderki z tablicą menedelejeva

Ale nie ma sensu spekulować co jest zdrowsze ćpun wiadomo jak skończy zaczyna sie od zielska dosyc często przez fete a kończy na pixach. A alkoholik tak czy siak w końcu zachleje wątrobe

więc używki tylko dla rozsądnych
Co do skarbu państwa wiadomo na wyrobach tytoniowych bije sie grube miliony, jak i na alko.. na zielsku też by można było zbić, plusy to dodatkowe miejsca pracy na plantacjach, zbierany z tego podatek... no i za sam towar były by duże zyski podatkowe do skarbu państwa. A przede wszystkim zadowolona młodzież i mniej pijacych wandalniczych akcji. Ale Kaczyński nie wiem nawet czy Marihuana jest z konopii, więc za szybko tego nie zlegalizują
A osoby który palą i widza przez ściane nie palą marihuany tylko mieszanke chemiczną i inne ścierwo, niektórzy dilerzy byleby podnieść mase towaru używaja strychniy która powoduje niezłe jazdy w głowy, ale stosowana jest też jako trutka na szczury

Jakby ktoś palił czystą rośline naturalną to by musiał spalić gieta na raz żeby cokolwiek poczuć. A zazwyczaj po polskim towarze po buchu dwach można odlecieć.
szczególnie jak sie z wiadra pali.
A syfy typu dopalacze to tak naprawde narkotyki ktore mozna wrzucić do jednego wora z heroiną..
ppice diamond, skunk oraz inne substancje zawierające BZP pochodną piperazyny, której działanie jest bardzo podobne do działania amfetaminy czy heroiny
ale jest to legalne bo te substancje nie zostały pominięty w liście narkotyków i substacji psychotropowych.