Dlatego zastanówcie się czy jest sens w ogóle zaczynać jak po 1, lub 2 kolejkach się wszystko pójdzie na marne
Liga mp
Re: Liga mp
No właśnie, Masterr dobrze napisał
Dlatego zastanówcie się czy jest sens w ogóle zaczynać jak po 1, lub 2 kolejkach się wszystko pójdzie na marne
Dobra to wez zamknij temat.. ku*wa nie dosc ze sa ludzie co chca jakos forum "rozruszac" to narzekacie.
Koniec tego zalosnego tematu
Koniec tego zalosnego tematu
Ohma wyluzuj
. Tak to juz jest na tym 4um... chociaz Cie popieram
Ktos zaje**sty pomysl walnie to go gasza,bo nie chce sie im go realizowac.
Ale troche inni maja tez racji,bo duzo bylo podobnych pomyslow i byly one nie realizowane albo nie wypalily i tak jest nie tylko z tym tematem...
[align=center]Pozdro[/align]
Ktos zaje**sty pomysl walnie to go gasza,bo nie chce sie im go realizowac.
Ale troche inni maja tez racji,bo duzo bylo podobnych pomyslow i byly one nie realizowane albo nie wypalily i tak jest nie tylko z tym tematem...
[align=center]Pozdro[/align]
No okej maja racje ale malo jest producentow tutaj?
Nie dosc ze pomysl mobilizuje do pracy to jest przy tym fajna zabawa..
a tak to dodajesz tylko swoje produkcje czy remixy i ktos z laski swojej napisze Ci 2 zdania na tzw "odwal sie" nawet odechciewa dzielić się swoimi wypocinami z innymi.
Owszem są też użytkownicy którzy napiszą dokładnie o co chodzi i co o tym mysla ale to jest zdecydowana mniejszosc
Nie dosc ze pomysl mobilizuje do pracy to jest przy tym fajna zabawa..
a tak to dodajesz tylko swoje produkcje czy remixy i ktos z laski swojej napisze Ci 2 zdania na tzw "odwal sie" nawet odechciewa dzielić się swoimi wypocinami z innymi.
Owszem są też użytkownicy którzy napiszą dokładnie o co chodzi i co o tym mysla ale to jest zdecydowana mniejszosc
Sam widzisz ilu jest chętnych na tą "ligę"... 5 Osób .... Spośród tylu ludzi na forum .... Więc czy jest sens ?? Z tych 5 osób połowa po pierwszej "kolejce" by zrezygnowała z dalszej zabawy....
Myślisz, że mnie nie boli jak coś chcę zrobić dla forum a każdy ma to w dupie?!
Następnym razem uważaj na słownictwo ....
Myślisz, że mnie nie boli jak coś chcę zrobić dla forum a każdy ma to w dupie?!
Następnym razem uważaj na słownictwo ....
Ciasteczkowy ma rację jak wy chcecie a zgłasza się 5 osób to coś jest nie halo a Ciacho wiem że jakby była szansa że to wypali to by się podjął więc proszę z niego zejść :]
taaa Bo Ci producenci tylko wchodza do dzialu MP a resztą maja gdzies i taka prawda.. albo jeszcze inaczej..patrza gdzie sobie nabic posta w dziale zabawy. Tak to sie nie interesuja
- Dj Herman DST
- Weteran
w piłce nożnej poziom miedzy pierwszym a ostatnim zespołem nie jest równy. na tym polega rywalizacja
Ohma - pomysł super, ale żeby producenci się tym zainteresowali a inni to znaleźli temat musiałby być widoczny jak dział regulamin
wiadomo, nie wszystko na raz, najpierw nas może być pięciu a z czasem może się zrobić naprawdę ciekawie
) może w 10 kolejce bedzie więcej mp brało udział niż sie wydaje 
jestem za i chętnie w tym wezmę udział
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/members/dimitri-g/jestem za i chętnie w tym wezmę udział
-
Moudy
Mi tam to obojetne, ale jak dla mnie to szkoda czasu na takie zabawy 
Jak zawsze na tym forum na wszystko jest szał a chętnych nie ma.
Rekrutacji DJ do dziś nie ruszyła np...
No ale zabawa może być fajna
Jak zawsze na tym forum na wszystko jest szał a chętnych nie ma.
Rekrutacji DJ do dziś nie ruszyła np...
No ale zabawa może być fajna
Herman masz racje ale jakos tego nie widze zeby taki świerzak mial rywalizowac np z SleepyHeadem 
-
Moudy
Wiesz co ...Dimitri G pisze:Herman masz racje ale jakos tego nie widze zeby taki świerzak mial rywalizowac np z SleepyHeadem![]()
SleepyHead jest dobry chyba nawet najlepszy na tym forum.
Ale co z tego? Rywalizacja to chociaż podjęta próba.
Z drugiej strony racja świeży typenterio odpada w przebiegach na miejscu z nim. Więc i tak pewnie się nie zgłosi do Ligi, bo będzie uważał że jest za słaby.
Jak się nie zgłosi to inni lepsi będą się bawić, ale i tak dostaną w pizd*** od Sleepiego
A w końcu i tak ktoś Sleepiemu dorówna, może nie prędko ale tak będzie