Maile do Muzikum.pl [+18]

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Maile do Muzikum.pl [+18]

Post autor: Chomik »

Codziennie dostaje kilkadziesiąt różnych maili, większość jest zupełnie normalnych, ale wiadomo, zawsze znajdzie się kilka rodzynków.

Poniżej 2 maile które dostałem w ostatnich tygodniach, wraz z odpowiedziami (wyznaje zasade - głupie pytanie = głupia odpowiedz)

++++++++++++++++++++++

Jeszcze jeden mail od Was i pozywam Was do soda. Z jakiej racji wysylacie mi ten badziew? Skad macie moj adres email???? Ostatni raz inaczej spotkami sie w sadzie
Odp: Witam
Niestety nie znam żadnego "Soda". Wysyłamy ten badziew, gdyż zarejestrował się Pan na Muzikum.pl akceptując regulamin wyrażając tym samym zgodę na otrzymywanie treści reklamowych o czym pisze nawet w stopce maila. Mail mamy jak już wspomniałem z muzikum - gdzie został podany przy rejestracji. Co do propozycji spotkania w sadzie to bardzo chętnie. W moim mieście, Rybniku, jest sad jabłkowy, można się tam spotkać i porozmawiać.
Pozdrawiam!
Zbyszek
Ps. Konto usuwam, na wszelki wypadek, jakbym jednak nie miał czasu na spotkania w sadach czy ogrodach

++++++++++++++++++++++

japierdole wezcie spierdalajcie kurwa z tym spamem jebane huje? bo wam
zrobie tak kolo dupy zaraz w sieci ze nikt nawet nie wejdzie na ta
strone,jeszcze jeden email i stane sobie tam pod redakcja i kazdego pajac
co wyjdzie tak kurwa przekopie ze sie posracie, szmaty sprzedajne jebane
Odp: Witam bardzo serdecznie! Dziękujemy bardzo za tą dającą do myślenia wiadomość!
Jednocześnie pragniemy poinformować, że "redakcja" mieści się w mieszkaniu prywatnym, dlatego też jeśli by Pan chciał, przed klatką znajdują się 3 wygodne ławeczki, z których skorzystanie na pewno pomoże Panu w czekaniu na "każdego pajaca co wyjdzie".
Dodatkowo oświadczam, że nie jest Pan godzien posiadania konta na Muzikum.pl, tym samym zaraz je usunę.
Pozdrawiam i życzę wesołych świąt!
Chomik

++++++++++++++++++++++
Mail do strefa-x.pl odnośnie reklamy zagranicznego, bokiem mówiąc to już chyba 3 pozwanie do sądu przez tą osobę (będącą dziwnym zbiegiem okoliczności administratorem konkurencyjnego serwisu muzycznego)

uprzejmie informuje ze sprawe kieruje do sadu... nigdy nie posiadalem u was konta prosilem pare razy o usuniecie mojego maila - a tu dzis reklama kasyna - zabroniona w polsce....
Odp: Prosze kierować sprawę od razu do FBI, co tam sąd zrobi... najwyżej da kilkaset złotych grzywny. Polecam także konsulatcje z osobą umiejącą wysyłać poprawnie maile - gdyż od Pana żadnego maila jeszcze nigdy nie dostałem.
Maila z bazy łaskawie usuwam
Bez pozdrowień
Ps. Dziwnym zbiegiem okoliczności rejestracji dokonano z tego samego adresu IP co wysłano tego maila

++++++++++++++++++++++

Kurwa jebana mać wysłałem wam pierdolone NIE, jeszcze jeden email a sprawę zgłaszam do sądu ! nie chcę kurwa waszego w dupe jebanego spamu !!!
Odp: Jak Pan tak ładnie kurwa poprosił to odmówić kurwa nie moge ; )
Tym samym usuwam kurwa konto z kurwa serwisu :)
Pozdrawiam!
Chomik

++++++++++++++++++++++

Głupich maili nie brakuje, także temat będzie często aktualizowany w miare wolnego czasu ; )
Awatar użytkownika
dziodek
Ekspert

Re: Maile do Muzikum.pl [+18]

Post autor: dziodek »

no fakt....

głupich nie trzaba siać :) :) :)

sami się rodzą....

a jak ktos nie czyta dokładnie REGULAMINU to potem pajacuje .........

:w00t: :D D :w00t:

:smoczek:
Awatar użytkownika
Radeonski
Specjalista

Post autor: Radeonski »

Pajacuje to malo powiedziane :D :D
Awatar użytkownika
Funky Zeus
Specjalista

Post autor: Funky Zeus »

Chomik pisze:przed klatką znajdują się 3 wygodne ławeczki, z których skorzystanie na pewno pomoże Panu w czekaniu na "każdego pajaca co wyjdzie".
hahaha gdybym ja dostał taka odpowiedz to chyba bym wyszedł z siebie ze śmiechu xD Poleciałeś z tym xD
Awatar użytkownika
Captiva
Specjalista

Post autor: Captiva »

2 mejl bezcenny XD
Awatar użytkownika
CooperMaster
Ekspert

Post autor: CooperMaster »

nic dodać nic ująć :) ty to chomik odważny jesteś,sadem :) cię straszą a ty nic,żelazna krew,jeszcze miło odpowie,i nic sie nie boi,jeszcze wygodne lawki proponuje :) a 4um nadal działa,mimo tych gróżb :) :) :) :) :)
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Post autor: Brizzer »

Hehe. Pojechane nie ma co :D . 2 mail rlz xD
Awatar użytkownika
pecherek
Ekspert

Post autor: pecherek »

koles sie nakrecil :D gratuluje zachowania zimnej krwi chomik :D
Awatar użytkownika
codeworks
Użytkownik

Post autor: codeworks »

:o:o:o LOL ci koście mają :crazy: :crazy: :crazy:
Moudy

Post autor: Moudy »

z drugiej strony taki spam to też wkurw*** troche ;P
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

ale taki "spam" dostają tylko osoby które nie udzielają się na forum, użytkownicy którzy napisali przynajmniej 3 wiadomości dostają maile reklamowe sporadycznie ;)
Awatar użytkownika
Radeonski
Specjalista

Post autor: Radeonski »

EE ja jeszcze nie dostalem :) nie to ze chce dostawac reklamy :)

i jeszcze raz dodam ze takie maile jak te w tym temacie to PRAWDZIWE PERELKI :D D
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Post autor: Brizzer »

Ja juz chyba nie chce chyba tych e-maili xD . Codziennie po kilka wiad. od jakihs serwisow...
Najczesciej to spamuje sama WP (konto na WP mam) xD
ODPOWIEDZ