Poniżej 2 maile które dostałem w ostatnich tygodniach, wraz z odpowiedziami (wyznaje zasade - głupie pytanie = głupia odpowiedz)
++++++++++++++++++++++
Jeszcze jeden mail od Was i pozywam Was do soda. Z jakiej racji wysylacie mi ten badziew? Skad macie moj adres email???? Ostatni raz inaczej spotkami sie w sadzie
Odp: Witam
Niestety nie znam żadnego "Soda". Wysyłamy ten badziew, gdyż zarejestrował się Pan na Muzikum.pl akceptując regulamin wyrażając tym samym zgodę na otrzymywanie treści reklamowych o czym pisze nawet w stopce maila. Mail mamy jak już wspomniałem z muzikum - gdzie został podany przy rejestracji. Co do propozycji spotkania w sadzie to bardzo chętnie. W moim mieście, Rybniku, jest sad jabłkowy, można się tam spotkać i porozmawiać.
Pozdrawiam!
Zbyszek
Ps. Konto usuwam, na wszelki wypadek, jakbym jednak nie miał czasu na spotkania w sadach czy ogrodach
++++++++++++++++++++++
japierdole wezcie spierdalajcie kurwa z tym spamem jebane huje? bo wam
zrobie tak kolo dupy zaraz w sieci ze nikt nawet nie wejdzie na ta
strone,jeszcze jeden email i stane sobie tam pod redakcja i kazdego pajac
co wyjdzie tak kurwa przekopie ze sie posracie, szmaty sprzedajne jebane
Odp: Witam bardzo serdecznie! Dziękujemy bardzo za tą dającą do myślenia wiadomość!
Jednocześnie pragniemy poinformować, że "redakcja" mieści się w mieszkaniu prywatnym, dlatego też jeśli by Pan chciał, przed klatką znajdują się 3 wygodne ławeczki, z których skorzystanie na pewno pomoże Panu w czekaniu na "każdego pajaca co wyjdzie".
Dodatkowo oświadczam, że nie jest Pan godzien posiadania konta na Muzikum.pl, tym samym zaraz je usunę.
Pozdrawiam i życzę wesołych świąt!
Chomik
++++++++++++++++++++++
Mail do strefa-x.pl odnośnie reklamy zagranicznego, bokiem mówiąc to już chyba 3 pozwanie do sądu przez tą osobę (będącą dziwnym zbiegiem okoliczności administratorem konkurencyjnego serwisu muzycznego)
uprzejmie informuje ze sprawe kieruje do sadu... nigdy nie posiadalem u was konta prosilem pare razy o usuniecie mojego maila - a tu dzis reklama kasyna - zabroniona w polsce....
Odp: Prosze kierować sprawę od razu do FBI, co tam sąd zrobi... najwyżej da kilkaset złotych grzywny. Polecam także konsulatcje z osobą umiejącą wysyłać poprawnie maile - gdyż od Pana żadnego maila jeszcze nigdy nie dostałem.
Maila z bazy łaskawie usuwam
Bez pozdrowień
Ps. Dziwnym zbiegiem okoliczności rejestracji dokonano z tego samego adresu IP co wysłano tego maila
++++++++++++++++++++++
Kurwa jebana mać wysłałem wam pierdolone NIE, jeszcze jeden email a sprawę zgłaszam do sądu ! nie chcę kurwa waszego w dupe jebanego spamu !!!
Odp: Jak Pan tak ładnie kurwa poprosił to odmówić kurwa nie moge ; )
Tym samym usuwam kurwa konto z kurwa serwisu
Pozdrawiam!
Chomik
++++++++++++++++++++++
Głupich maili nie brakuje, także temat będzie często aktualizowany w miare wolnego czasu ; )