Manchester United vs. F.C. Barcelona
- pomaranczowy
- Weteran
Re: Manchester United vs. F.C. Barcelona
z okazji iż od wieków kibicuję Man U więc zaznaczam Man U 
bo to pewne jak 2 razy 2
bo to pewne jak 2 razy 2
Też mi się wydaje, że Manchester. Ma lepszą obronę i to może być kluczowe. W ataku siły są mniej więcej wyrównane, chociaż Messi, Henry, Eto'o, Iniesta i Xavi, robi wrażenie taki zestaw.
- pomaranczowy
- Weteran
Jakoś mi się nie wydaję żeby Barca dała radę się przebić przez obronę MU. Ferdinand z Vidicem to chyba najlepsza para stoperów na świecie a Evra czy O'Shea też pionkami nie są. Wracający Rooney pewnie będzie poniewierał Messiego na boisku. Już z Chelsea Barca miała duży problem. Mój typ 2:0 dla MU.
- David Beilan
- Ekspert
Mnie również się wydaję,że Barca nie da rady.Mało nie brakowało i byśmy nie obejrzeli ich dziś w Rzymie.Co prawda grają bardzo ciekawy futbol,ale nie potrafią strzelac zza szesnastki.Wiem,wiem
Iniesta huknął z dośc dużej odległości,ale to był pojedynczy strzał .Katalończycy będą chcieli za wszelką cenę ,wtargnąc' w pole przeciwinika i tam próbowac strzałów z bliskich odległości. Ale nie zapominajmy,że Man. Utd. ma w obronie takie gwiazdy jak Vidic czy Ferduś.Typuje 1 : 0 dla Czerwonych Diabłów.
-
Simek xD
Jestem wielkim kibicem Barcelony, ale głosowałem na Manchester. Barca ostatnio coś cienko. jak słusznie zauważył pomarańczowy - z Chelsea czasem nie dawała rady. a Manchester... no wszyscy wiemy jak gra, więc według mnie ma zdecydowanie większe szanse. Ale i tak będe kibicował Barcelonie 
- Karboksylowa
- Weteran
haha
racja... 
a tak wogóle to ja sie na tym nie znam
choć osobiście wole Barcelone 
To sądząc po postach niżej uważam że wygra United
(lub jak powiedział Kabun sędzia xD )
a tak wogóle to ja sie na tym nie znam
To sądząc po postach niżej uważam że wygra United
ManUuu
<3333 !
D
jazda jazda
oni sa gwiazda
D
jak juz diego zauwazyl lepsza obrona .
natomiast to ze barca ma PIEKNY sklad nie zmieni tego, ze poniosa porazke :)
jazda jazda
natomiast to ze barca ma PIEKNY sklad nie zmieni tego, ze poniosa porazke :)
Tylko i wyłącznie Visca El Barca! <33!! Kocham ten klub od dziecka i zawsze będe mu kibicować
Dzisiaj będzie Messi,Henry,Eto`o i Iniesta Show 
-
Yasman
Blaugrana jak nic ma mistrza LM
nie ma innej opcji
tym bardziej ze Man Utd zapewne bedzie gral ofensywnie - a gra z Barca cios za cios jest zgubna
Visca el Barca