Miasto czy spokojna wieś?
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
- Chris da Lucca
- Specjalista
Re: Miasto czy spokojna wieś?
Mieszkam na wsi i sobie chwale - do mojego ulubionego Inowrocławia (z którym w 80% związane jest moje życie) mam 10 min samochodem wiec nie narzekam, do innych miast tez niedaleko wiec żyć nie umierać 
I dodatkowym plusem jest to ze dziennie obok mojego domu przejeżdża z 30 samochodów
Tak wiec zostaje przy tym ze wieś jest zaje***ta, ale miasto tez nie najgorsze
I dodatkowym plusem jest to ze dziennie obok mojego domu przejeżdża z 30 samochodów
Tak wiec zostaje przy tym ze wieś jest zaje***ta, ale miasto tez nie najgorsze
W mieście mogę mieszkać, byle nie w bloku. Jednak wolę wieś, choćby z tego względu, że mogę sobie wyjść na blanta do lasu z playerem na uszach i mieć pewność, że jestem sam ze sobą 
Przejdź się wieczorem po Krk albo Wawie <chodzi mi o rynek i pobliskie lokalizacje>
To dowiedz się czemu zaznaczyłem miasto
Wieś jest spokojna... zbyt spokojna..
Wolał bym mieć apartament w Wawie niż wille na wsi..
Z resztą mieszkam w dziurze jakich mało i tu po 17nastej nie ma co robić zostają jakieś marne dyskoteki i bary..
A co dopiero na wsi..
Zdecydowaniu DURZE, BRUDNE, SZARE, ŚMIERDZĄCE, NIJAKIE MIASTA!!!
To dowiedz się czemu zaznaczyłem miasto
Wieś jest spokojna... zbyt spokojna..
Wolał bym mieć apartament w Wawie niż wille na wsi..
Z resztą mieszkam w dziurze jakich mało i tu po 17nastej nie ma co robić zostają jakieś marne dyskoteki i bary..
A co dopiero na wsi..
Zdecydowaniu DURZE, BRUDNE, SZARE, ŚMIERDZĄCE, NIJAKIE MIASTA!!!
Tak, opustoszałe ulice miast nocą są wspaniałe, doskonale to dostrzegam wracając z opcjami do domu, ciągnąc chmurkę
ale pomimo wad wsi: wszyscy wszystkich znają, plotki rozchodzą się lotem błyskawicy, co bywa bardzo uciążliwe, wszech ogarniający smród z pól rolniczych, to i tak wolę wieś, szczególnie w sąsiedztwie gór i lasów, gdzie mam okazję mieszkać
ale pomimo wad wsi: wszyscy wszystkich znają, plotki rozchodzą się lotem błyskawicy, co bywa bardzo uciążliwe, wszech ogarniający smród z pól rolniczych, to i tak wolę wieś, szczególnie w sąsiedztwie gór i lasów, gdzie mam okazję mieszkać
- pomaranczowy
- Weteran
Zdecydowanie miasto, na wsi nuda, nic nie ma. W mieście zawsze jest gdzie iść. I są sklepy monopolowe całodobowe 
miasto które jest wsią, czyli moje miasto, ale i tak wybieram wieś, na konkretnym odludziu 
mieszkam na wsi 2km od miasta,zdecydowanie wieś ognicha itd. naprawde super spacery polnymi drogami,łowienie ryb super jak dla mnie 
Jestem w podobnej sytuacji co koleżanka
mieszkam na wsi, niedaleko od miasta, jakieś 2, 3 km... Ogólnie jestem zadowolony a jak mi się nudzi to mogę bez problemu w 15 minut być w mieście 
- Under B (Bartii)
- Specjalista
Oczywiście kolorowa wieś
100x romantyczniejsza niż miasto, w ogóle są zawaliste miejsca gdzie można dziewczyne zabrać i nie wyda się ani grosza na to, a i tak bd miło
-
Monika
Wszyscy myslą ze Ci ze wsi to gorsi ludzie... i to mnie wkurza
a coraz wiecej ludzi z miasta sie przeprowadza na wsie. ja wole wies, cisza, spokoj, swieze powietrze. 
Monika,bo ja wiem czy myśla,ze ludzie ze wsi sa gorsi
ja powiem Ci ze ze wsi ludzie sa lepiej wychowani i znaja cieżką prace...
buźka
buźka