Moderacja
Moderacja
Panowie spoglądam na forum i odnoszę wrażenie że od jakiegoś czasu nikogo nie interesuje czytanie raportów oraz moderacja przypisanych wam działów. Ja rozumiem że każdy ma swoje obowiązki , zona , dzieci , kochanki , itp... itd ... ale skoro jesteście zalogowani na forum to dlaczego nikt z was nie moderuje.
Pawel1987 [Global Mod] - ostatnia akcja 12.09.2012 rok
Ghost [Global Mod] - ostatnia akcja 05.12.2012 rok
Panowie czekam na wasze opinie w tym temacie 7 dni.
Piotr 345
Pawel1987 [Global Mod] - ostatnia akcja 12.09.2012 rok
Ghost [Global Mod] - ostatnia akcja 05.12.2012 rok
Panowie czekam na wasze opinie w tym temacie 7 dni.
Piotr 345
Re: Moderacja
Well, ja w zasadzie jakoś tak mało przejmuję się forum ostatnio. PromoDJ rzadko przeglądam chociaż i tak się zrobi, często "naprawiam" linki z adfly. Tak poza tym wchodzę tylko do Dubstepu i Hardstyle jak się coś nowego pojawi w aktywności. Wystarczy czy mam wypierdalać? 
Ja się przyznaję honorowo do tego że wiele się od nich nie różnię a patrząc na ich ostatnie akcje myślę, że gdyby nie ja to żadnej odpowiedzi by tutaj nie było
pierdolicie
napijmy się
Piotr 345
- Załączniki
-
- Re: Moderacja
- x_wodka.gif (1.03 KiB) Przejrzano 86 razy
przyznaje się
i musze przyznac ze wynika to z tego ze od czasu jak na forum się wiele zmieniło i podupadło to nie chce mi się nic robić bo to i tak nie wiele daje
pomijajac fakt ze czasu ostatnio i mam mniej. pozdrawiam 
Panowie pora podsumować wasze wypowiedzi w temacie , zacznę od kolegi G....
Ghost [Global Mod] tak się tłumaczy:
[
Szanony kolego z całym szacunkiem ale człowiek posiadający rangę Globalnego Moderatora nie powinien w taki sposób się tłumaczyć , przecież forum działa dalej , ludzie wrzucają utwory , które trzeba albo kasować albo przenosić. Dlatego nie rozumiem jak można w ten sposób się tłumaczyć.
Pawel1987 Global Mod - brak odzewu (za przeproszeniem) w dupie ma to co napisał Administrator.
Moi drodzy , nie zrozumcie mnie źle , ja nikogo nie chcę wyrzucać , tylko pragnę przypomnieć iż ranga jaką posiadacie jest dobrowolna.
Jeżeli nie interesuje was dalsza praca na tym forum droga wolna Panowie , ja nikogo na siłę trzymał ani prosił o moderowanie nie będę.
Piotr 345
Ghost [Global Mod] tak się tłumaczy:
[
Szanony kolego z całym szacunkiem ale człowiek posiadający rangę Globalnego Moderatora nie powinien w taki sposób się tłumaczyć , przecież forum działa dalej , ludzie wrzucają utwory , które trzeba albo kasować albo przenosić. Dlatego nie rozumiem jak można w ten sposób się tłumaczyć.
Pawel1987 Global Mod - brak odzewu (za przeproszeniem) w dupie ma to co napisał Administrator.
Moi drodzy , nie zrozumcie mnie źle , ja nikogo nie chcę wyrzucać , tylko pragnę przypomnieć iż ranga jaką posiadacie jest dobrowolna.
Jeżeli nie interesuje was dalsza praca na tym forum droga wolna Panowie , ja nikogo na siłę trzymał ani prosił o moderowanie nie będę.
Piotr 345
a ja z takim offtopic'kiem... proponuję ludziska jakiś mały zlot latem gdzieś w środkowej polsce... zlot dla nas jak i chętnych userów... 
ostatnio trochę myślałem i stwierdziłem ze może warto jeszcze coś ogarnąć.
obecny chaos w moderacji jest ogromny każdy albo robi coś albo nie robi nic
(może są to 2-3osoby.)
proponuje uaktualnić listę przydziałów for do modów kto co będzie sprawdzał przenosił itp. Bo teraz to chyba nie wiele wiadomo.
widzę ze wróciły staty co miesiąc no i fajnie ale wyniki tego porażka
Trzeba sprawę postawić jasno albo ktoś ma moda i robi co do niego należy albo out
Z moje strony dodam ze moje zaangażowanie jest w fazie zmian na dobre.
Pozdrawiam.
obecny chaos w moderacji jest ogromny każdy albo robi coś albo nie robi nic
proponuje uaktualnić listę przydziałów for do modów kto co będzie sprawdzał przenosił itp. Bo teraz to chyba nie wiele wiadomo.
widzę ze wróciły staty co miesiąc no i fajnie ale wyniki tego porażka
Trzeba sprawę postawić jasno albo ktoś ma moda i robi co do niego należy albo out
Z moje strony dodam ze moje zaangażowanie jest w fazie zmian na dobre.
Pozdrawiam.