Muzikum.FM
Muzikum.FM
Panie i Panowie pragnę was poinformować że będziemy mieli własne radio na forum (Muzikum.FM)
Oficjalne otwarcie 9.III.2013. br o godzinie 20.00.
Piotr 345.
Oficjalne otwarcie 9.III.2013. br o godzinie 20.00.
Piotr 345.
Re: Muzikum.FM
Dołączam się do pytania wyżej i czy są szanse by ktoś bez doświadczenia np.? taki chłopak jak ja miał szansę zagrać na radiu?
I czy zmieni się coś na forum?
I czy zmieni się coś na forum?
A ja mam pytanie natury technicznej o niesprawiedlwości w kanałach. Czemu najpopularniejsze tutaj Elektrosy, Trensy i Densy mają ściskać się w jednym kanale? I skąd kanał hardstyle, skoro tam mamy mniej niż wrzutkę na miesiąc? Jeśli radio i forum mają identyczną nazwę i są powiązane, to warto zrobić to tak, żeby "stacje" odzwierciedlały status popularności gatunków z forum. Na miejscu retro, głównego i hardstyle widziałbym te trzy wymienione powyżej. Albo dubstep zamiast HSu, ale to już bycie samolubem z mojej strony 
Tobie Cj Ex3 to nic nie pasuje, Radio zaczyna swoją pracę i na ewentualne zmiany lub korekty przyjdzie czas.
jak opanujesz ShoutCast - prostą wtyczkę do Winampa to co stoi na przeszkodzie
myślałem, że będzie lipton, a tu miłe zaskoczenie... brawa za dużą ilość slotów, chociażby na kanale głównym, ciekaw jestem jaki transfer ma serwer
Zawsze tak mówicie i wszystko zostaje po staremu. Czas nie przyjdzie bo teraz ciężko wyrzucić z buta ludzi, którzy grają na kanałach po to, aby szukać innych do nowych kanałów. Chyba, że kanałów będzie więcej to się nie wcinam.
Krata browara dla tego pana. Ja sobie zablokowałem ramkę adblockiem ale nie wszyscy to potrafią.
<script type="text/javascript">
var s1 = new SWFObject("www.shoutcheap.com/flashplayer/player.swf",
"ply","98%","20","9","#000000");
s1.addParam("allowfullscreen","true");
s1.addParam("allowscriptaccess","always");
s1.addParam("flashvars",
"file=sc3.24cast.pl:8112/;stream.nsv&type=mp3&volume=20&autostart=true");
s1.write("container");
</script>
[
Kurwa to nawet nie jest jedna linijka, kto ma dostęp do tej strony żeby zmienić?
var s1 = new SWFObject("www.shoutcheap.com/flashplayer/player.swf",
"ply","98%","20","9","#000000");
s1.addParam("allowfullscreen","true");
s1.addParam("allowscriptaccess","always");
s1.addParam("flashvars",
"file=sc3.24cast.pl:8112/;stream.nsv&type=mp3&volume=20&autostart=true");
s1.write("container");
</script>
[
Kurwa to nawet nie jest jedna linijka, kto ma dostęp do tej strony żeby zmienić?
jestem również za wyłaczeniem auto-play, ja se tu elegancko muzyki słucham z yt a tu yeb jakieś fiu bździu mi gra