Muzikum - Skladanka
- DeeJay Yang
- Specjalista
Re: Muzikum - Skladanka
poprostu z polskimi producentami mozna by bylo zagada z zagranicznymi to wiecie nic nie musza wiedziec
heh
- Andy Jones
- Weteran
juz kiedys proponowaelem tak jak i seta to jest bardzoi dobry pomysl musi mod sie tym zajasc 
- SleepyHead
- Weteran
skadak owszem ale tylko z produkcji z forum, nie dostaniesz zadnych praw autorskich za darmo od innych wykonawcow ktorzy w ten sposob zarabiaja na chleb 
jestem zaaa
jestem zaaa
No właśnieMyd3LkoFa pisze:skadak owszem ale tylko z produkcji z forum, nie dostaniesz zadnych praw autorskich za darmo od innych wykonawcow ktorzy w ten sposob zarabiaja na chleb
jestem zaaa![]()
dobra ja się castingiem mogę zająć tylko zgodę deszcza potrzebuję
- DeeJay Yang
- Specjalista
no i gitarka troche sie mozna w ten sposob zareklamowac i wypromowac
kazdy kto by chcial sie znalesc na takiej skladance wrzuca swoj utorek i bedzie jakies glosowanie powiedzmy ze 10 albo i wiecej najlepszych utworkow wybranych przez glosowanie znajdzie sie na skladance
moze co 2 miesiace taka skladanka by wychodzila albo pozniej zalezaloby od tego ile by bylo chetnych i ambitnych utworkow 
w sondzie to do dupy bd głosowav jak cos to jury powolamy jak w lidze pojedynków
- DeeJay Yang
- Specjalista
-
Marcin
Pożyjemy, pomyślimy ale i tak wszystko będzie od Chomika zależeć więc z nim też się trzeba liczyć 
- DeeJay Yang
- Specjalista
no to co panowie
trza sie brac do roboty
Chomik wyrazil zgode
teraz tylko trzeba zrobic jakies logo
okladke itd
no i pozniej juz tylko czekac na propozycje do pierwszej skladanki :D pozdro czekam na odpowiedzi :)
- Paul Lorenz
- Użytkownik
Racja nie ma co czekać na okładkę dzisiaj założę temat w którym będzie można składać swoje kawalki 
- Paul Lorenz
- Użytkownik
A ja to co? Pytał sie ktoś mnie o zgodę? xDDeeJay Yang pisze:no to co panowietrza sie brac do roboty
Chomik wyrazil zgode
teraz tylko trzeba zrobic jakies logo
okladke itd
no i pozniej juz tylko czekac na propozycje do pierwszej skladanki :D pozdro czekam na odpowiedzi :)