Najlepszy Moderator Forum
Najlepszy Moderator Forum
Użytkowniku, zagłosuj na najlepszego Moderatora.
[0
Bardzo proszę o sprawiedliwą ocenę, oraz ewentualne uzasadnienie:
dlaczego wybór padł na moderatora [X]
Z góry wszystkim dziękuje za opinie i oddane głosy.
Piotr 345.
(ctrl/cmd+v)
Re: Najlepszy Moderator Forum
Wahałem się pomiędzy Exem a Tomixem, oboje moim zdaniem są wzorowi jeżeli chodzi o "moderatorstwo", wybrałem Tomixa, kierowałem się tylko tym, że go ciut lepiej znam niż Exe.
Mój wybór padł na Tomka, bo widzę że przykłada się do obowiązków
Stara się, udziela w omawianiu spraw związanych z Forum. Życzę dalszego zapału. Dzięki za uwagę 
Z wiadomych przyczyn nie biorę udziału w tej farsie, ale gdybym jednak głosował to wybór padłby na Tomixa - dużo akcji, ciągle na SB. I jak na razie widzę, że jest w sondażu bezkonkurencyjny 
Ghost także jest bardzo dobrym kandydatem, należą mu się srogie podziękowania za milyjardy akcji
Ghost także jest bardzo dobrym kandydatem, należą mu się srogie podziękowania za milyjardy akcji
- Matthew Crash
- Specjalista
Zdecydowanie Tomix
Serdeczny moderator wykonujący należycie swoją robotę, myślę że głosy dodadzą mu trochę wiatru pod skrzydła 
Tomix. Najwięcej robi, ma dużo pomysłów i często jest na forum, warto wymienić także sJexa i Rehaba, ale ich tak często nie widuję. 
A więc pora abym i ja oddał głos na osobę która według mnie robi sporo naprawdę dobrej roboty na tym forum i nie mam na myśli 2-3 miesięcy ale od samego początku swojego moderatorstwa pokazuje że potrafi to robić bardzo konsekwentnie.
Pisząc z nim nie jednokrotnie na SB przekonywałem się że jest naprawdę spoko ziomkiem
Nie oddaje głosu na niego rewanżując się za to że oddał na mnie głos ale według mnie zasłużył sobie na to w 100%.
Głos oddaje na: P@blo
P.S. Jest jeszcze jeden moderator który zasługuje na słowa uznania i jest to: Ghost, lecz nie znam go praktycznie w ogóle ale robi naprawdę wiele dobrego dla tego forum.
Pisząc z nim nie jednokrotnie na SB przekonywałem się że jest naprawdę spoko ziomkiem
Nie oddaje głosu na niego rewanżując się za to że oddał na mnie głos ale według mnie zasłużył sobie na to w 100%.
Głos oddaje na: P@blo
P.S. Jest jeszcze jeden moderator który zasługuje na słowa uznania i jest to: Ghost, lecz nie znam go praktycznie w ogóle ale robi naprawdę wiele dobrego dla tego forum.
nie wiem po co taka ankieta...na 4um widać tylko Tomixa i Pablo 
...reszta słabo lub wcale, Tomek - to mój głos
...reszta słabo lub wcale, Tomek - to mój głos
Oddaję mój glos naTomka
Bardzo dużo udziela sie na forum i spoko koleś
Jestem w szoku, temat wisi od miesiąca, zajrzało 19 osób, zagłosowało 13... sam też się wstrzymam, bo nie mogę się zdecydować, czy zagłosować na siebie czy MuzikumFM 
Pewnie mniej osób wiedziało o tym temacie z uwagi na to, że w ogłoszeniach był świeższy wpis odnośnie życzeń świątecznych. Ogólnie rzecz biorąc chyba w złym miejscu został umieszczony i ludzie mogli nie mieć pojęcia że jednak taki istnieje. Z drugiej strony chyba nikt nie liczył na cuda frekwencyjne 
Dlatego proponowałem jakiś czas temu żeby zrobić nad shoutboxem ramkę z wydarzeniami forum, żeby nikt nic nie przegapił. Wszelkiego rodzaju konkursy, głosowania, zlecenia, informacje, zmiany w regulaminie na tacy